Πριν γίνει “Δράκουλας”, ο Nicolas Cage θα παίξει σε νέα Western ταινία

Που θα έρθει από την Saban Films
28 Ιανουαρίου 2022 13:12
Πριν γίνει “Δράκουλας”, ο Nicolas Cage θα παίξει σε νέα Western ταινία

Ο διάσημος ηθοποιός, Nicolas Cage, υπέγραψε πρόσφατα για να παίξει στο επερχόμενο “Renfield” της Universal Pictures και θα υποδυθεί τον Κόμη Δράκουλα, σε μία ταινία που υπόσχεται να σας διηγηθεί μια ιστορία που δεν έχετε δει στο παρελθόν.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό μέσα από το Deadline, ο Cage θα πρωταγωνιστήσει και σε ένα ολοκαίνουργιο Western φιλμ, το οποίο θα ονομάζεται “The Old Way” και θα είναι σε παραγωγή της Saban Films. Οι πληροφορίες γι’ αυτό το project είναι ελάχιστες, αλλά μάθαμε μέσα σ’ όλα πως στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει ο Brett Donowho, ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο Carl W. Lucas.

Το The Old Way επικεντρώνεται στον Colton Briggs (Cage), έναν πρώην gunslinger που πίστευε ότι είχε αφήσει πίσω το παρελθόν του. Ωστόσο, όλα θα αλλάξουν όταν μια συμμορία δολοφονούν τη γυναίκα του. Έτσι συντετριμμένος πλέον αποφασίζει να πάρει εκδίκηση, αλλά όχι μόνος, καθώς μαζί του θα έχει και τη μικρή του κόρη.

Πλάι στον Nicolas Cage θα βρίσκονται οι Ryan Kiera Armstrong, Nick Searcy και Shiloh Fernandez.

Πρόσφατα ο Nicolas Cage εξήγησε πως δε θεωρεί τον εαυτό του ηθοποιό, καθώς χρησιμοποιεί άλλη λέξη για να περιγράψει τον εαυτό του.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: