Θα δούμε ξανά ή όχι τον Tom Holland ως Spider-Man; Οι νέες του δηλώσεις δεν ήταν ενθαρρυντικές

Τι συμβαίνει όμως με το Spider-Man 4
27 Ιανουαρίου 2022 20:27
Θα δούμε ξανά ή όχι τον Tom Holland ως Spider-Man; Οι νέες του δηλώσεις δεν ήταν ενθαρρυντικές

Την ώρα που γνωρίζουμε ότι βρίσκεται το Spider-Man 4 επισήμως στα σκαριά και πως σίγουρα θα επιστρέψει ο Tom Holland στον εμβληματικό του ρόλο, ο ίδιος έρχεται με νέα του δήλωση να θολώσει τα νερά. 

Σε νέα του συνέντευξη στο Deadline ανοίχτηκε στο ενδεχόμενο της επιστροφής του μετά το Spider-Man: No Way Home το οποίο διέλυσε το box office ($1.7 δις εισπράξεις). Μίλησε όμως με τέτοιον τρόπο που έδειξε εκ νέου αβεβαιότητα, ακόμη περισσότερη από όσα είχε πει λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας: 

Ξέρετε πως λατρεύω τον χαρακτήρα και πως δεν είμαι έτοιμος να πω αντίο. Αλλά εάν αυτή είναι η στιγμή να πω "αντίο" τότε θα το κάνω υπερήφανα, γνωρίζοντας ότι έχω καταφέρει όλα όσα ήθελα με τον Spider-Man. Και το να το μοιραστώ με τους Andrew Garfield και Tobey Maguire θα είναι για πάντα μια από τις ξεχωριστές εμπειρίες της καριέρας μου. 

Επομένως εάν ήρθε η στιγμή, καλώς. Εάν δεν ήρθε, δεν ήρθε. Όμως τη δεδομένη στιγμή, δε το γνωρίζω. 

Τα αφεντικά του 25χρονου αστέρα του MCU όμως φαίνεται πως έχουν εκφράσει την διαφορετική τους άποψη, κάνοντας τις παραπάνω δηλώσεις να μοιάζουν σαν επικοινωνιακό παιχνίδι. Είναι πολύ πιθανό να τα δηλώνει δημόσια αυτά ίσως γιατί δεν μπορεί να μιλήσει επίσημα για τις επόμενες ταινίες που θα πρωταγωνιστήσει και το όλο κλίμα που ζωγραφίζει είναι πράγματι παράξενο.