James Bond: Θα είναι ο Idris Elba ο νέος 007; Οι παραγωγοί τον έχουν υπόψιν

Τι αποκαλύπτει η Barbara Broccoli σε νέα της συνέντευξη
21 Ιανουαρίου 2022 16:07
James Bond: Θα είναι ο Idris Elba ο νέος 007; Οι παραγωγοί τον έχουν υπόψιν

Καθώς το casting για τον νέο 007 θα ξεκινήσει αναπόφευκτα και μάλλον σύντομα, τα ονόματα που τριγυρίζουν γύρω από το ποιος θα φορέσει το κοστούμι του James Bond είναι πολλά. Επίσης το κενό μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία του Daniel Craig ως James Bond -μετά και την εμπορική επιτυχία του No Time To Die, εξίσου μεγάλο. 

Σε νέα της συνέντευξη ένας εκ των παραγωγών των ταινιών του Bond, η Barbara Broccoli ανέφερε ένα όνομα που εδώ και καιρό οι fans το θεωρούν ως από τα επικρατέστερα: αυτό του Idris Elba. 

Παραδέχτηκε ότι τον έχουν υπόψη και πως το όνομά του έχει αναφερθεί αλλά τονίζει πως είναι νωρίς ακόμα να γίνει οποιαδήποτε επόμενη κίνηση, καθώς βρισκόμαστε ακόμα στον απόηχο της απόσυρσης του Craig από τον εμβληματικό ρόλο: 

Κοιτάξτε, γνωρίζουμε τον Idris, είμαστε φίλοι και είναι ένας φανταστικός ηθοποιός. Και για να ξέρετε τον έχουμε συζητήσει μεταξύ μας αλλά πάντοτε είναι δύσκολο να το συζητάς το ενδεχόμενο όταν ήδη κάποιος κάθεται στην καρέκλα. Αποφασίσαμε επομένως πως μέχρι να ολοκληρώσει την πορεία του το No Time To Die και να αποκομίσουμε τα οφέλη της θητείας του Daniel, δεν σκεφτόμαστε και δεν μιλάμε για κανέναν άλλον. 

Ο Elba έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον ρόλο αλλά δεν πιστεύει πως θα είναι ο επόμενος Bond.  

Πάντως έχουν ακουστεί δεκάδες μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ για τον ρόλο όπως ο Tom Hardy, Cillian Murphy, Rege Jean Page, ακόμα και οι Henry Cavill και Tom Holland, ενώ υποψηφιότητα μόνος του έβαλε και ο Dwayne Johnson