Η σταρ του Scream παραλίγο να μαχαιρωθεί στην πραγματικότητα από τον Ghostface

Στο τσακ τη γλύτωσε
21 Ιανουαρίου 2022 14:06
Η σταρ του Scream παραλίγο να μαχαιρωθεί στην πραγματικότητα από τον Ghostface

Το Scream των Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, που έγιναν γνωστοί χάρη στο "Ready or Not", έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη έχει σημειώσει μια εξαιρετική πορεία στο παγκόσμιο box office.

Τώρα, η σταρ του Scream, η Melissa Barrera αποκάλυψε ότι παραλίγο να μαχαιρωθεί στα γυρίσματα της ταινίας, όταν γύριζαν τη σκηνή με εκείνη και τον Ghostface. Δυστυχώς τέτοια συμβάντα τυχαίνουν ανά καιρούς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά ευτυχώς εδώ η Barrera τη γλύτωσε «παρά τρίχα» και δεν έγινε το κακό.

Μιλώντας στο THR, η ηθοποιός περιέγραψε με λεπτομέρειες την εμπειρία της από την slasher ταινία, την αντίδρασή της όταν διάβασε το σενάριο, μέχρι και τη σχέση της με την Jenna Ortega. Σε αυτό που παρέμεινε, όμως, ήταν η στιγμή που κατά λάθος παραλίγο να είχε μαχαιρωθεί από τον κασκαντέρ που έκανε τον Ghostface.

Κάναμε λοιπόν τη σκηνή όπου εγώ βρισκόμουν στη μία πλευρά ενός στρογγυλού τραπεζιού και ο Ghostface ήταν στην άλλη, επειδή ήθελε να με πιάσει. Εκείνος μαχαίρωνε το τραπέζι και κατά τη διάρκεια αυτή το μαχαίρι πετάχτηκε από το χέρι του και βρέθηκε ακριβώς πίσω μου. Και προσέξτε ήταν ένα πραγματικό μαχαίρι. Όλοι τρελάθηκαν. Ευτυχώς πήγε λίγο πιο πλάι από εμένα.

Μετά από αυτό κόλλησαν το μαχαίρι στο γάντι του για να μη συμβεί κάτι παρόμοιο. Αλλά ο καημένος ο Keith Ward, που υποδυόταν τον Ghostface, ήταν συντετριμμένος. Ένιωσα τόσο άσχημα για εκείνον. Ήμουν σε φάση: “είμαι καλά”, αλλά εκείνος έλεγε “ναι, αλλά θα μπορούσε να είχε καταλήξει λάθος αυτό”.

Στο cast της νέας γενιάς συναντάμε τους Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar. Την ώρα που τους πλαισιώνει η παλιά φρουρά του franchise με τους Courteney Cox, Neve Campbell, Marley Shelton και David Arquette.

Διαβάστε την άποψή μας για το Scream πατώντας εδώ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: