Αυτή είναι η καλύτερη ταινία τρόμου σύμφωνα με τον M. Night Shyamalan τής “Έκτης Αίσθησης”

Σίγουρα πάει ο νους σας…
20 Ιανουαρίου 2022 19:13
Αυτή είναι η καλύτερη ταινία τρόμου σύμφωνα με τον M. Night Shyamalan τής “Έκτης Αίσθησης”

Ο M. Night Shyamalan είναι χωρίς αμφιβολία από τους καλύτερους σκηνοθέτες της γενιάς του, μιας και έχει στο ιστορικό του μια μεγάλη γκάμα από ταινίες, όπως είναι η Έκτη Αίσθηση, το Σκοτεινό Χωριό, ο Οιωνός και άλλες.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην παραγωγή για την 3η σεζόν της σειράς “Servant” της Apple και μιλώντας στο WSJ, ο διάσημος δημιουργός μίλησε για τον Stephen King και άλλα θέματα που αφορούν το horror genre. Αυτό που κάνει εντύπωση, είναι πως μίλησε ανοιχτά και για την καλύτερη ταινία τρόμου, σύμφωνα πάντα με τη γνώμη του.

Διαβάζω τον Stephen King λόγω της ικανότητάς του να βάζει τους χαρακτήρες σε υπερφυσικά περιβάλλοντα και εξακολουθεί να θεωρεί ότι είναι γειωμένος στην πραγματικότητα.

Ο δημιουργός λέει επίσης ότι έχει αφίσες στο γραφείο του από τον Εξορκιστή και από τα Σαγόνια του Καρχαρία, ωστόσο μία από αυτές τις ταινίες είναι η αγαπημένη του.

Ο Εξορκιστής, για εμένα, είναι η "μαμά" όλων των ταινιών τρόμου.

Το επόμενο φιλμ του Shyamalan έχει επίσημα τίτλο και θα ονομάζεται “Knock at the Cabin”, το οποίο η Universal Pictures θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 3 Φεβρουαρίου 2023, με πρωταγωνιστή τον Dave Bautista.