Μάθαμε πότε και σε ποια υπηρεσία θα παίξει το The Exorcist: Believer

Έρχεται σύντομα
20 Νοεμβρίου 2023 11:40
Μάθαμε πότε και σε ποια υπηρεσία θα παίξει το The Exorcist: Believer

Το The Exorcist: Believer (Ο Εξορκιστής: Πιστός) έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον περασμένο Οκτώβριο καταφέρνοντας να συγκεντρώσει πάνω από 130 δολάρια στο box office. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε ψηφιακή μορφή, όπου ο κόσμος μπορούσε να το ενοικιάσει ή να το αγοράσει σε διάφορα ψηφιακή καταστήματα και πλέον, η Universal Pictures ανακοίνωσε πότε και σε ποια υπηρεσία θα παίζει η ταινία της.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες ταινίες της εταιρίας, ο νέος Εξορκιστής θα παίζει αποκλειστικά μέσα από το Peacock, το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει επίσημα στην Ελλάδα. Η ταινία, λοιπόν, θα κάνει πρεμιέρα σε αυτή την streaming υπηρεσία την 1η του Δεκεμβρίου, δηλαδή σε περίπου 10 μέρες από σήμερα.

 Η επίσημη σύνοψη του The Exorcist: Believer αναφέρει:

Μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό Σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Άντζελα. Αλλά όταν η Άντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και, μέσα στην απόγνωση και τον τρόμο του, να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ.

Η ταινία των Universal και Blumhouse και έχει πρωταγωνιστές τους Ellen Burstyn, Jennifer Nettles, Leslie Odom Jr., Ann Dowd, Olivia Marcum, Raphael Sbarge, Lidya Jewett, E.J. Bonilla, Antoni Corone και Linda Boston.

Πάτωσε το The Exorcist: Believer στο Rotten Tomatoes

Αξίζει να αναφερθεί, ότι από την 1η του Δεκεμβρίου, το Peacock θα φιλοξενήσει και άλλες ταινίες όπως είναι τα Black Phone, Dangerous Breed: Crime.Cons.Cats, Don’t Let Go, Five Nights at Freddy’s, Halloween Kickback, Sick, The Hunt, The Invisible Man (2020), The Lazarus Effect, The Purge (series) S1, The Purge (series) S2, They/Them, Vengeance και You Should Have Left.

Το The Exorcist: Believer θα παίζει αποκλειστικά στο Peacock από την 1η του Δεκεμβρίου.