Τελευταία ευκαιρία για να δείτε τον Εξορκιστή στο Netflix Ελλάδας

Φεύγει από την υπηρεσία η θρυλική ταινία
30 Οκτωβρίου 2023 13:48
Τελευταία ευκαιρία για να δείτε τον Εξορκιστή στο Netflix Ελλάδας

Το The Exoricst (Ο Εξορκιστής) του 1973, το οποίο θεωρείται ίσως η σπουδαιότερη ταινία τρόμου όλων των εποχών, βρίσκεται στο Netflix Ελλάδας εδώ και αρκετό καιρό, αλλά όπως όλα δείχνουν, πρόκειται πολύ σύντομα να αφαιρεθεί.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την πλατφόρμα του Netflix, έγινε γνωστό ότι ο Εξορκιστής του William Friedkin πρόκειται να αφαιρεθεί από τον κατάλογο της υπηρεσίας αύριο, 31 Οκτωβρίου. Έτσι, εάν σκοπεύατε να την παρακολουθήσετε λόγω Halloween, καλό θα ήταν να βιαστείτε, καθώς από αύριο Θα «εξαφανιστεί».

Η περίληψη του Εξορκιστή αναφέρει: Όταν ένα γοητευτικό 12χρονο κορίτσι παίρνει τα χαρακτηριστικά και τις φωνές των άλλων, οι γιατροί λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν, η μητέρα του κοριτσιού συνειδητοποιεί ότι η κόρη της έχει καταληφθεί από τον διάβολο - και ότι η μόνη πιθανή ελπίδα της κόρης της βρίσκεται σε δύο ιερείς και στην αρχαία τελετή του δαιμονικού εξορκισμού.

Στον Εξορκιστή έπαιζαν οι Ellen Burstyn, Max von Sydow, Lee J. Cobb, Kitty Winn, Jack MacGowran, Jason Miller, Linda Blair, William O'Malley και άλλοι.

Ο Εξορκιστής θα αφαιρεθεί από τον κατάλογο του Netflix στις 31 Οκτωβρίου.

Ο Εξορκιστής: Η αληθινή ιστορία πίσω από τα ουρλιαχτά της “δαιμονισμένης“ Linda Blair