O Andrew Garfield αναγκάστηκε να πει ψέματα μέχρι και στην Emma Stone για το νέο Spider-Man

Oscar Καλύτερης Αποφυγής Ερωτήσεων στον Garfield, παρακαλώ
17 Ιανουαρίου 2022 22:09
O Andrew Garfield αναγκάστηκε να πει ψέματα μέχρι και στην Emma Stone για το νέο Spider-Man

Πριν από την κυκλοφορία του Spider-Man: No Way Home η δουλειά του Andrew Garfield ήταν μια: να αποφεύγει κάθε είδους ερώτηση για την συμμετοχή του στην ταινία. Κάτι που το έκανε τόσο μα τόσο πειστικά που πλέον στα social media έχει γίνει meme πως "του αξίζει Oscar" για αυτή την ερμηνεία. 

Η εμφάνισή του όμως ως Peter Parker στο "No Way Home" πλάι στον επίσης βετεράνο Spidey, Tobey Maguire, για να συνοδεύσουν τον Tom Holland στο φινάλε της Homecoming τριλογίας, έπρεπε να κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό από όλους. Άσχετα αν από τα leaks είχε βουίξει ο τόπος αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. 

Ο Andrew Garfield έφτασε στο σημείο, όπως παραδέχεται στη συνέντευξή του στο Happy Sad Confused podcast, να πει ψέματα και στην Emma Stone. Ναι, την δική του "Gwen" από τα The Amazing Spider-Man

"Η Emma συνέχιζε να μου στέλνει μηνύματα σε φάση "Είσαι στο νέο Spider-Man;" Και εγώ της απαντούσα "δε ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς!" Και αυτή έλεγε, "Σκάσε και πες μου"

Άλλωστε οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν την οθόνη στις δύο TASM ταινίες και φαίνεται πως ακόμα κρατάνε καλές επαφές. Μάλιστα, αποκάλυψε και την αντίδραση της Stone όταν παρακολούθησε εν τέλει την ταινία: 

Το συνέχισα για όσο με ρωτούσε και ακόμη και με αυτήν ήταν ξεκαρδιστικό. Και όταν το είδε μου είπε "είσαι βλάκας". 

Από τότε που ο Garfield μιλάει ανοιχτά για τα όσα συνέβησαν στο No Way Home, εξέφρασε και την επιθυμία του να επιστρέψει ως Amazing Spider-Man, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για ένα The Amazing Spider-Man 3