Σημαντικό ορόσημο για το Scream – Ο κόσμος είδε την επιστροφή του Ghostface

Ξεπέρασε ήδη τα $35 εκατομμύρια στην Αμερική
17 Ιανουαρίου 2022 14:18
Σημαντικό ορόσημο για το Scream – Ο κόσμος είδε την επιστροφή του Ghostface

Το Scream των Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, που έγιναν γνωστοί χάρη στο "Ready or Not", σημείωσε εξαιρετική πορεία τις προηγούμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Bloody Disgusting, το 5ο κεφάλαιο του Ghostface ξεπέρασε τα $35 εκατομμύρια σε έσοδα κατά τη διάρκεια του τετραημέρου.

Το φιλμ των Paramount Pictures και Spyglass Media Group έβγαλε περίπου τα $30,5 εκ. μέσα στο Σαββατοκύριακο και έφτασε τα $35 εκ. κατά τη διάρκεια του τετραημέρου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μάλιστα, το 5ο κεφάλαιο του Scream έφερε και $18 εκατομμύρια στην παγκόσμια αγορά και εκτιμάτε ότι συνολικά έχει ξεπεράσει τα $53 εκατομμύρια.

Αυτό είναι ένα μεγάλο νούμερο σε σύγκριση με το Scream 4, το οποίο είχε ανοίξει το Σαββατοκύριακο του 2011 με μόλις $18,6 εκατομμύρια (στις ΗΠΑ) και δεν ξεπέρασε ποτέ το φράγμα των $100 εκατομμυρίων παγκοσμίως. Όπως όλα δείχνουν, ο κόσμος πήγε στους κινηματογράφους για να δει τη νέα ταινία, η οποία υπολογίζεται πως θα ξεπεράσει τις επόμενες εβδομάδες τα $100 εκατομμύρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο cast της νέας γενιάς συναντάμε τους Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar. Την ώρα που τους πλαισιώνει η παλιά φρουρά του franchise με τους Courteney Cox, Neve Campbell, Marley Shelton και David Arquette.