Το Spider-Man: No Way Home οπλίζει για δύο ακόμη γιγαντιαία ρεκόρ στο box office

Συνεχίζει την ισοπεδωτική του πορεία
17 Ιανουαρίου 2022 11:48
Το Spider-Man: No Way Home οπλίζει για δύο ακόμη γιγαντιαία ρεκόρ στο box office

Στο πέμπτο του «Παρασκευοσαββατοκύριακο», το Spider-Man: No Way Home γέμισε τα ταμεία με άλλα $20.8 εκατομμύρια. Συνολικά, μέσα σε 31 μέρες και μόνο στην Βόρεια Αμερική, η ταινία έχει αποφέρει έσοδα $698.7 εκατομμύρια και πιθανότατα σήμερα θα ξεπεράσει τα $700 εκατομμύρια του Black Panther για να γίνει η τέταρτη πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών εγχώρια.

Κοιτάζοντας την παγκόσμια εικόνα, η νέα περιπέτεια του ανθρώπου-αράχνη έχει ξεπεράσει στο box office τα $1.6 δισεκατομμύρια και όπως σας έχουμε ενημερώσει είναι ήδη η όγδοη πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών. Αναλυτικότερα, στα $698.7 εκατομμύρια της Αμερικής, έρχονται να προστεθούν τα $926.3 εκατομμύρια του box office των υπόλοιπων χωρών, με το άθροισμα να αγγίζει τα $1.625 δισεκατομμύρια.

Πλέον, λοιπόν, πέρα από την τέταρτη θέση στην Αμερικανική αγορά, η ταινία των Marvel και Sony βρίσκεται σε τροχιά για να σπάσει ξανά ρεκόρ και στο παγκόσμιο box office. Συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα η ταινία θα ξεπεράσει -εκτός εξαιρετικού απρόοπτου- τα $1.663 δις του The Lion King, καθώς και τα $1.67 δις του Jurassic World. Το αποτέλεσμα;

Το Spider-Man: No Way Home θα γίνει η 6η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών, όσον αφορά τις εισπράξεις στο box office.

Σε όλα αυτά μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία δεν έχει προβληθεί ακόμη στην Κίνα. Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε πληθυσμό χώρα του πλανήτη, η οποία πάντα αλλάζει ριζικά την εικόνα του box office. Το που μπορεί να φτάσει, λοιπόν, το No Way Home είναι πραγματικά αξιοπερίεργο.