Keanu Reeves: Πλήρωσε όλα τα έξοδα συνεργατών και φίλων για να βρεθούν στην πρεμιέρα του Matrix

Ο γενναιόδωρος Keanu ξαναχτυπά και πάλι
10 Ιανουαρίου 2022 21:48
Keanu Reeves: Πλήρωσε όλα τα έξοδα συνεργατών και φίλων για να βρεθούν στην πρεμιέρα του Matrix

Είναι σύνηθες πλέον να μαθαίνουμε για τις μικρές ή μεγάλες πράξεις γενναιοδωρίας του Keanu Reeves, ο οποίος αποδεικνύει τόσο εντός όσο και εκτός του πλατό ότι είναι από τους πιο ταπεινούς αστέρες του Χόλιγουντ, παρά το ότι είναι και από τους πιο επικερδής. 

Μια ακόμη ιστορία ήρθε στο προσκήνιο, όπου ο Reeves ήθελε να παρευρεθούν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του Matrix 4, όλοι οι συνεργάτες, φίλοι και άτομα που τον βοήθησαν να προετοιμαστεί για την επιστροφή του ως Neo. 

Θέλοντας να βεβαιωθεί πως όλοι, συμπεριλαμβανομένων του ατζέντη, του μάνατζερ, του εκδότη και άτομα του κύκλου του, ότι θα είναι παρών στο event, πλήρωσε όλα τους τα έξοδα από την τσέπη του

Την ιστορία αποκάλυψε ο Chad Stahelski, σκηνοθέτης των John Wick, αλλά και πρώην stunt double του Keanu Reeves στην πρώτη τριλογία Matrix, ο οποίος είπε στο THR:

Έφερε ένα μάτσο άτομα με αεροπλάνο. Είναι απίστευτα γενναιόδωρος. 

Ανάμεσα στους θεατές στην πρεμιέρα βρίσκονται πολλά άτομα που τον βοήθησαν, από τους προπονητές πολεμικών τεχνών του, στον κομμωτή του, την μακιγιέρ του και τους κασκαντέρ του. Πάντοτε βεβαιώνεται ότι οι φίλοι και η οικογένειά του θα είναι εδώ. Είναι έπος.  πρόσθεσε ο Stahelski. 

O Reeves από την πλευρά του δήλωσε με τον γνωστό ταπεινό του τρόπο: "Ναι, είναι φοβερό το συναίσθημα να μοιράζεσαι αυτές τις εμπειρίες μαζί με όλους αυτούς

Για την ιστορία πρόσφατα είχαμε δει να κάνει δώρα αξίας χιλιάδων ευρώ στους κασκαντέρ του για το John Wick 4, ενώ η κάμερα τον απαθανάτισε να βοηθάει το συνεργείο της παραγωγής κουβαλώντας εξοπλισμό.