Έφυγε από τη ζωή η θρυλική Μπέτι Γουάιτ σε ηλικία 99 ετών

Μια από τις εμβληματικότερες φιγούρες του Χόλιγουντ
31 Δεκεμβρίου 2021 21:43
Έφυγε από τη ζωή η θρυλική Μπέτι Γουάιτ σε ηλικία 99 ετών

Η θρυλική ηθοποιός, κωμικός και σταρ Betty White έφυγε από τη ζωή πριν από λίγη ώρα όπως μεταδίδει το TMZ, σε ηλικία 99 ετών.

Μια ιδιαίτερα αγαπημένη φιγούρα για τους Αμερικανούς η Μπέτι Γουάιτ θα γιόρταζε σε μερικές εβδομάδες τα 100ά γενέθλιά της (στις 17 Ιανουαρίου). Μάλιστα είχε αποκαλύψει το δικό της μυστικό μακροζωίας λέγοντας σε πρόσφατη σύνεντευξη: "Προσπαθώ να αποφεύγω οτιδήποτε πράσινο. Νομίζω δουλεύει.

Η καριέρα της μετράει πάνω από 80 χρόνια στην τηλεόραση και το σινεμά και με πάνω από 115 ρόλους στο ενεργητικό της σε παραγωγές όπως Life with Elizabeth," "Date with the Angels," "The Love Boat," "Mama's Family," "The Golden Palace," "Ladies Man," "That '70s Show," "Higglytown Heroes," "Boston Legal," "The Bold and the Beautiful," "Pound Puppies," "Hot in Cleveland, και πολλά ακόμη. 

Έχει βραβευτεί με 5 Emmy βραβεία, δυο φορές για το Mary Tyler Moore, μια για το "Golden Girls" και άλλη μια για το "SNL". Μετράει πολλές υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες και διάφορα άλλα βραβεία για τη συνολική συνεισφορά της.