Ακούστε το “Τρίγωνα Κάλαντα” αλλά με μαχαιριές από τον Scream (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρεμιέρα τον επόμενο μήνα για τον Ghostface
24 Δεκεμβρίου 2021 18:00
Ακούστε το “Τρίγωνα Κάλαντα” αλλά με μαχαιριές από τον Scream (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Scream επιστρέφει τον επόμενο μήνα για μία νέα ιστορία που θέλει να μας πει, η οποία όμως έχει να κάνει και με κάποια παλιά θύματα του Ghostface. Φυσικά και η Paramount Pictures συνεχίζει να προμοτάρει το φιλμ και γι’ αυτό το λόγο, μιας και είναι Χριστούγεννα δημοσίευσε ακόμη ένα βίντεο.

Όχι, το νέο βίντεο δεν είναι κάποιο trailer, αλλά ένα διαφημιστικό ελέω των Χριστουγέννων και μας παρουσιάζει μερικά νέα πλάνα, αλλά από πίσω ακούγονται τα “Τρίγωνα Κάλαντα”. Φυσικά όμως, είναι διαφορετικά, αφού ακούγονται οι μαχαιριές του Ghostface στη μουσική.

Τη σκηνοθεσία του SCREAM έχουν αναλάβει οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, ή αλλιώς το δίδυμο που είναι γνωστό και ως "Radio Silence" και έγινε ευρέως γνωστό από την horror κωμωδία "Ready or Not". Στα μέλη του cast έχουμε επίσης τους Neve Campbell, David Arquette, Roger L. Williams, Marley Shelton, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar.

Ο Kevin Williamson, ο οποίος έγραψε τις τέσσερις πρώτες ταινίες και είναι παραγωγός σε αυτήν, είχε πει παλιότερα ότι θα δούμε πώς η νέα ταινία συνδέει το νέο cast με τους παλαιότερους ηθοποιούς.

Το Scream θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου του 2022.

Tags: