Jurassic World: Dominion | Σκούρα τα πράγματα για τον Chris Pratt στο νέο στιγμιότυπο της ταινίας

Τον Ιούνιο κυκλοφορεί το τρίτο κεφάλαιο
22 Δεκεμβρίου 2021 19:34
Jurassic World: Dominion | Σκούρα τα πράγματα για τον Chris Pratt στο νέο στιγμιότυπο της ταινίας

Η Universal Pictures έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες και προωθεί το Jurassic World: Dominion, το οποίο αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά τον Ιούνιο του 2022.Το πολυαναμενόμενο sequel το σκηνοθετεί ο Colin Trevorrow, που επιστρέφει στα καθήκοντά του, μετά την πρώτη ταινία.

Η σημερινή προώθηση της ταινίας περιλαμβάνει ακόμη μία εικόνα της ταινίας, αυτή τη φορά με τον Chris Pratt, να βρίσκεται σε μπελάδες, καθώς οδηγεί μια μηχανή και τον κυνηγάει πίσω ένας δεινόσαυρος. Η εικόνα ήρθε απευθείας από το Empire Magazine, στην οποία γνωρίζουμε τους “Atrociraptors”.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Το cast των Jurassic World και Jurassic Park θα συναντηθεί στο τρίτο κεφάλαιο και έτσι οι Chris Pratt και Bryce Dallas Howard θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Sam Neill, Jeff Goldblum και Laura Dern. Επίσης συμπρωταγωνιστούν οι:  Mamoudou Athie, Scott Haze, Dichen Lachman, Daniella Pineda, Campbell Scott, Isabella Sermon, Justice Smith, DeWanda Wise, και BD Wong. Ωστόσο ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα διακρίνουμε αυτό του Omar Sy, κοινώς γνωστός και ως Ασάν Ντιόπ στη πασίγνωστη σειρά "Λουπέν" του Netflix.

Η κυκλοφορία του Jurassic World: Dominion έχει οριστεί για τις 10 Ιουνίου του 2022.