Το μήνυμα του The Rock στον Tom Holland για το Spider-Man: No Way Home

Ο πασίγνωστος ηθοποιός σχολιάζει την επιτυχημένη ταινία της Marvel
21 Δεκεμβρίου 2021 11:20
Το μήνυμα του The Rock στον Tom Holland για το Spider-Man: No Way Home

Όπως σας ενημερώσαμε, το Spider-Man: No Way Home έχει καταφέρει ένα φανταστικό άνοιγμα, θυμίζοντας εποχές προ-πανδημίας. Συγκεκριμένα, η ταινία ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, αφού κατάφερε να προσπεράσει ακόμη και το Avengers: Infinity War, για να πετύχει το 2ο μεγαλύτερο εμπορικό άνοιγμα στην ιστορία του box office των ΗΠΑ.

Με αφορμή το ιστορικό αυτό επίτευγμα, ο Tom Holland έσπευσε να ευχαριστεί τους fans για την πορεία-ρεκόρ του No Way Home, η οποία φαίνεται πως δεν πέρασε απαρατήρητη και απ’ άλλους ηθοποιούς του Hollywood. Συγκεκριμένα, ο Dwayne ‘The Rock’ Johnson απάντησε δημόσια στη δημοσίευση του Holland, δηλώνοντας τρομερά χαρούμενος και συγχαίροντας τόσο τον ίδιο, όσο και τους υπόλοιπους συντελεστές για την μεγάλη αυτή επιτυχία.

Δείτε το μήνυμα του The Rock στον Tom Holland για το Spider-Man: No Way Home:

Είμαι τόσο χαρούμενος για αυτό! Συγχαρητήρια σε εσένα και σε ολόκληρη την ομάδα του Spider-Man. Απόλαυσε αυτή την τεράστια και ιστορική νίκη αδερφέ!

Πέρα από τον The Rock, στη δημοσίευση του Tom Holland σχολίασε και ο Simu Liu, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην άλλη πρόσφατη ταινία της Marvel, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Συγκεκριμένα, ο αστέρας του MCU συνεχάρη τον «συνάδελφο» υπερήρωα, λέγοντας:

Ναιιιιιι φίλε!!!!!! Συγχαρητήρια για το τεράστιο άνοιγμα!

Αξίζει να σημειωθεί πως η πιο πρόσφατη περιπέτεια του Spider-Man έκανε πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου και ήρθε να ανοίξει για τα καλά το multiverse της Marvel, με μεγάλες επιστροφές από τις Spider-Man ταινίες του παρελθόντος. Για παράδειγμα, είδαμε ξανά τον Doctor Octopus του Alfred Molina, τον Electro του Jamie Foxx και τον Green Goblin του Willem Dafoe.

Φυσικά, στο βασικό καστ συναντήσαμε ξανά τον Tom Holland ως Peter Parker, τον Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange, την Zendaya ως MJ, τον Jacob Batalon ως Ned Leeds, την Marisa Tomei ως May Parker και τον Jon Favreau ως Happy Hogan.

Περισσότερα για ταινία μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.