Spider-Man: No Way Home - Ο Tom Holland ευχαριστεί τους fans για την πορεία-ρεκόρ

Μέσα από νέα του δημοσίευση
21 Δεκεμβρίου 2021 10:06
Spider-Man: No Way Home - Ο Tom Holland ευχαριστεί τους fans για την πορεία-ρεκόρ

Όπως σας ενημερώσαμε, το Spider-Man: No Way Home δίχως υπερβολή σημειώνει ξέφρενη πορεία, αφού ξεπέρασε ακόμη και το Avengers: Infinity War, για να πετύχει το 2ο μεγαλύτερο εμπορικό άνοιγμα στην ιστορία του box office των ΗΠΑ.

Αναμενόμενα, η τρομερή επιτυχία που σημειώνει η ταινία δεν πέρασε απαρατήρητη και από τους συντελεστές της, με τον πρωταγωνιστή Tom Holland να ευχαριστεί τώρα για άλλη μια φορά τους fans που πλημύρισαν τις αίθουσες των κινηματογράφων, θυμίζοντας προ-πανδημίας εποχές.

Συγκεκριμένα, ο Holland ανάρτησε ένα βίντεο από την πρεμιέρα της ταινίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας συγχρόνως:

Ουάου παιδιά! Δεν μπορώ να πιστέψω αυτούς τους αριθμούς. Το κάνατε αυτό πραγματικότητα. Η αγάπη και η υποστήριξή σας σημαίνουν τα πάντα για μένα. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ! Και αν δεν έχετε δει το Spider-Man: No Way Home... καλά Χριστούγεννα και ξέρετε τι να κάνετε!

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την σχετική δημοσίευση του αστέρα του MCU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Για την ιστορία, το “threequel” φιλμ του Spider-Man έκανε πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου και ήρθε να ανοίξει για τα καλά το multiverse της Marvel, με μεγάλες επιστροφές από τις Spider-Man ταινίες του παρελθόντος. Για παράδειγμα, είδαμε ξανά τον Doctor Octopus του Alfred Molina, τον Electro του Jamie Foxx και τον Green Goblin του Willem Dafoe.

Φυσικά, στο βασικό καστ συναντήσαμε ξανά τον Tom Holland ως Peter Parker, τον Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange, την Zendaya ως MJ, τον Jacob Batalon ως Ned Leeds, την Marisa Tomei ως May Parker και τον Jon Favreau ως Happy Hogan.

Περισσότερα για ταινία μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.