Πλακώθηκαν άσχημα θεατές σε προβολή του Spider-Man: No Way Home στην Αυστραλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας security τραυματίστηκε και σε δέκα άτομα απαγορεύτηκε η είσοδος
18 Δεκεμβρίου 2021 20:18
Πλακώθηκαν άσχημα θεατές σε προβολή του Spider-Man: No Way Home στην Αυστραλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Είδαμε να πέφτει ξύλο για ένα εισιτήριο στο Μεξικό για χάρη της νέας Spider-Man ταινίας, όμως δε περιμέναμε να γίνει το ίδιο σκηνικό (και πιο άγρια) κατά τη διάρκεια μιας προβολής. 

Στην Αυστραλία και συγκεκριμένα σε έναν κινηματογράφο στο Περθ ανήμερα της πρεμιέρας του Spider-Man: No Way Home, έγινε σύρραξη μεταξύ κάποιων θεατών με αποτέλεσμα να πέσουν...ψιλές και σπρωξίματα. Οι σεκιούριτι του κινηματογράφου επενέβησαν για να σταματήσουν τα χειρότερα, ωστόσο ένας υπάλληλος του προσωπικού ασφαλείας τραυματίστηκε, ενώ σε έναν άλλον έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του. 

Σύμδωνα με τις μαρτυρίες οι λόγοι για το πώς ξεκίνησε όλο το σκηνικό είναι ακόμα άγνωστοι ωστόσο, όπως φαίνεται και στα πλάνα του βίντεο, οι σεκιούριτι προσπάθησαν να απομακρύνουν έναν θεατή, κάτι που οδήγησε στο να γενικευτεί η σύρραξη στην είσοδο τη αίθουσας. 

Δείτε το βίντεο από τη σύρραξη

Η διεύθυνση του κινηματογράφου ανακοίνωσε πως 10 άτομα απαγορεύθηκαν δια παντώς από την είσοδο στο χώρο του. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και διεξάγεται αίτια για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη στην αίθουσα.