Keanu Reeves: Αποκαλύπτει πως κανείς δεν ήθελε το Constantine 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

To παράπονο του ηθοποιού στην προσπάθειά του να κάνει το sequel πραγματικότητα
15 Δεκεμβρίου 2021 23:34
Keanu Reeves: Αποκαλύπτει πως κανείς δεν ήθελε το Constantine 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παράπονό του εξέφρασε ο Keanu Reeves για τις προσπάθειες που κατέλαβε για να κάνει το sequel του Constantine πραγματικότητα. Πρόκειται για έναν ρόλο, που βασίζεται στον ομώνυμο χαρακτήρα της DC Comics, ο οποίος έχει αποκτήσει cult κοινό που επιθυμεί μια συνέχεια στην ταινία του 2005. 

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην Late Night εκπομπή του Stephen Colbert ενόψει της πρεμιέρας του The Matrix: Resurrections και μίλησε γενικά για τους χαρακτήρες που θα ήθελε να επισκεφθεί και πάλι, μιας και επέστρεψε ως Neo. 

Εξέφρασε ανοιχτά τη θέλησή του να παίξει τον εξορκιστή της DC σε ένα Constantine 2 αλλά αποκάλυψε πως προσπάθησε να γίνει και δεν τα κατάφερε:

Θα ήθελα πολύ να παίξω ξανά τον John Constantine από το "Constantine". Προσπάθησα, προσπάθησα ξανά και ξανά, Stephen. Θα το ήθελα πολύ όμως. 

Για την ιστορία το Constantine είχε μια χλιαρή αποδοχή από το κοινό και τους κριτικούς, ενώ και η πορεία του ήταν ανάλογη, καθώς με budget που έφτανε τα $100 εκατομμύρια, απέφερε λίγο πάνω από $230 εκ. στο box office.

Θα θέλατε να επιστρέψει ο Keanu Reeves ως Constantine; Πείτε μας στα σχόλια.