Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία νέα βίντεο από το Spider-Man: No Way Home για να μην ησυχάσετε μέχρι την πρεμιέρα

Δείτε τα νέα διαφημιστικά βίντεο της ταινίας
10 Δεκεμβρίου 2021 11:57
Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία νέα βίντεο από το Spider-Man: No Way Home για να μην ησυχάσετε μέχρι την πρεμιέρα

Η Sony Pictures συνεχίζει ακάθεκτη να “βομβαρδίζει” το internet με νέα βίντεο από το επερχόμενο Spider-Man: No Way Home. Η νέα περιπέτεια του Tom Holland αναμένεται εκρηκτική, αφού θα ανοίξει για τα καλά το Multiverse, ενώ αναμένεται να είναι σαν ένα “Avengers: Endgame”.

Φυσικά, ένα στοιχείο που οι φιλοδοξίες της ταινίας στηρίζονται είναι η παράνοια του Multiverse που θα συναντήσει ο Peter Parker στην 3η του περιπέτεια και το γεγονός πως θα επιστρέψουν κακοί από παλαιότερες Spider-Man ταινίες. Τώρα, η Sony μόλις διέθεσε τρία νέα βίντεο λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, για να ανεβάσει το hype ακόμη πιο ψηλά.

Μάλιστα, όπως σας ενημερώσαμε εχθές, ο Tom Holland αποκάλυψε το "Plan B' που είχαν σκεφτεί με τον σκηνοθέτη Jon Watts για το -ατιτλοφόρητο τότε- Spider-Man: No Way Home. Η τρίτη ταινία είχαν σκοπό να περιλαμβάνει τον Kraven the Hunter ως τον μεγάλο κακό του Peter Parker.

Στο Spider-Man: No Way Home:

Με τον Peter Parker να αποτελεί δημόσιο κίνδυνο πλέον και να έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητά του, ζητάει τη βοήθεια του Doctor Strange του Benedict Cumberbatch. Ένα ξόρκι όμως πηγαίνει εντελώς στραβά και ανοίγει τις πύλες της κολάσεως ή καλύτερα του Multiverse και από αυτό ξεπηδούν οι κακοί των προηγούμενων δύο franchises του Spider-Man και του The Amazing Spider-Man.

Σπριντ για να ολοκληρωθεί το Spider-Man: No Way Home ενώ είμαστε μέρες πριν την πρεμιέρα

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου 2021.