Δείτε την πρώτη σκηνή από το Spider-Man: No Way Home (αν θέλετε)

Δημοσιεύτηκε στο Twitter και εμείς την είδαμε…
10 Δεκεμβρίου 2021 09:07
Δείτε την πρώτη σκηνή από το Spider-Man: No Way Home (αν θέλετε)

Η Sony Pictures αλλά και η Marvel ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home, με το hype των fan να έχει φτάσει στα ύψη. Πλέον μετράμε αντίστροφα και η ταινία αναμένεται να φτάσει στους κινηματογράφους της χώρας μας την επόμενη εβδομάδα, με έναν Tom Holland να είναι έτοιμος να τα βάλει με τρεις (ή και περισσότερους) villains.

Τώρα, η Sony συνεχίζει ακάθεκτη να προμοτάρει το φιλμ του Spidey με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί εχθές το βράδυ να δοθεί στη δημοσιότητα η πρώτη σκηνή της ταινίας. Συγκεκριμένα, μέσα από το βραδινό σόου, “Late Night with Seth Meyers” του Seth Meyers αποκαλύφθηκαν τα πρώτα λεπτά του “No Way Home” και φυσικά, λίγο αργότερα δημοσιεύτηκαν και στο Twitter.

Δείτε τα παρακάτω:

Με τον Peter Parker του Tom Holland να αποτελεί δημόσιο κίνδυνο πλέον και να έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητά του, ζητάει τη βοήθεια του Doctor Strange του Benedict Cumberbatch. Ένα ξόρκι όμως πηγαίνει εντελώς στραβά και ανοίγει τις πύλες της κολάσεως ή καλύτερα του Multiverse και από αυτό ξεπηδούν οι κακοί των προηγούμενων δύο franchises του Spider-Man και του The Amazing Spider-Man. Τώρα με τους κακούς να εμφανίζονται κανονικά είναι δυνατόν να λείπουν και οι...αντίστοιχοι Spider-Men; Τελικά το χειρότερα κρατημένο μυστικό της Marvel Studios θα παραμείνει ως έχει μέχρι την πρεμιέρα του No Way Home.

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου 2021.