Σπριντ για να ολοκληρωθεί το Spider-Man: No Way Home ενώ είμαστε μέρες πριν την πρεμιέρα

Στο παρά πέντε θα ολοκληρωθεί το post production και τα εφέ
08 Δεκεμβρίου 2021 18:53
Σπριντ για να ολοκληρωθεί το Spider-Man: No Way Home ενώ είμαστε μέρες πριν την πρεμιέρα

Από την ώρα γραφής αυτού του άρθρου απέχουμε 8 ημέρες από την πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home (16 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα), της ταινίας που αναμένεται να διαλύσει -όχι απλά να σπάσει- τα ταμεία παγκοσμίως με το hype αλά "Endgame" που κουβαλάει. 

Πριν από μερικές μέρες όμως κυκλοφόρησε στα social media μια είδηση πως η Sony Pictures και η Marvel Studios κάνουν...σπριντ για να τελειώσουν το post-production της ταινίας κυριολεκτικά στο παρά πέντε.

"No Way Home" στο παρά πέντε

Συγκεκριμένα ο αρχισυντάκτης του Collider, Steven Weintraub, μετέφερε από δικές του πηγές πως το Spider-Man: No Way Home δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Η ημερομηνία του tweet ήταν στις 4/12 και ο Weintraub διευκρινίζει πως οι τελευταίες σκηνές των ειδικών εφέ θα προστεθούν "στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας". 

Αυτή την εβδομάδα διανύουμε τώρα οπότε το No Way Home είναι από εκείνες τις παραγωγές που στο "τσακ" θα φτάσουν από τα γραφεία της Sony Pictures στους κινηματογράφους παγκοσμίως.

Όπως τονίζει αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο με ταινίες τέτοιου budget, βεληνεκούς και με τόσο πολλά και απαιτητικά εφέ. Σκεφτείτε άλλωστε μόνο τα εφέ που απαιτούνται για τα "μαγικά" του Doctor Strange ή την στολή του Doc Ock, του Electro και του Lizard και μπορείτε να πιάσετε το νόημα.