Η 5λεπτη σκηνή που πρέπει να δείτε πριν το Jurassic World 3 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος περιμένει μέχρι τον Ιούνιο του 2022;
27 Νοεμβρίου 2021 19:51
Η 5λεπτη σκηνή που πρέπει να δείτε πριν το Jurassic World 3 (ΒΙΝΤΕΟ)

Και καθώς περιμένετε το νέο κεφάλαιο στο Jurassic Park, με το “Jurassic World Dominion”, η Universal έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα βίντεο που αφορά την επόμενη ταινία. Όχι, φυσικά και δεν πρόκειται για κάποιο trailer, αλλά για έναν πρόλογο της ταινίας, που μας μεταφέρει 65 εκατομμύρια χρόνια πριν και μετά.

Με την ταινία να αναμένεται τον Ιούνιο του 2022, η Universal φαίνεται πώς από τώρα θέλει να σας ψήσει για το νέο κεφάλαιο του franchise, αφού βλέπουμε τα πρώτα χρόνια των Δεινοσαύρων που ήρθαν να κατακτήσουν τη Γη. Έτσι ξεκινάει τουλάχιστον, γιατί στα μισά του βίντεο, βλέπουμε τί γίνεται στο τώρα, με τους δεινόσαυρούς να εξολοθρεύουν τα πάντα, μέχρι που εμφανίζεται ο Owen Grady του Chris Pratt πάνω σε ένα ελικόπτερο, για να σταματήσει έναν T-Rex.

Στο cast του Jurassic World 3 και ο "Λουπέν"!

Ναι, ήδη γνωρίζουμε πως το cast των Jurassic World και Jurassic Park θα συναντηθεί στο τρίτο κεφάλαιο και έτσι οι Chris Pratt και Bryce Dallas Howard θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Sam Neill, Jeff Goldblum και Laura Dern. Επίσης συμπρωταγωνιστούν οι:  Mamoudou Athie, Scott Haze, Dichen Lachman, Daniella Pineda, Campbell Scott, Isabella Sermon, Justice Smith, DeWanda Wise, και BD Wong. Ωστόσο ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα διακρίνουμε αυτό του Omar Sy, κοινώς γνωστός και ως Ασάν Ντιόπ στη πασίγνωστη σειρά "Λουπέν" του Netflix.

Το “Prologue” βίντεο το έχει σκηνοθετήσει επίσης ο Colin Trevorrow, σκηνοθέτης του Jurassic World Dominion που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουνίου 2022. Δείτε το βίντεο παρακάτω.