O Keanu Reeves απαντά επιτέλους στις φήμες περί συμμετοχής στο σύμπαν της Marvel

"Θα ήταν τιμή μου να ενταχθώ" λέει ο διάσημος ηθοποιός
27 Νοεμβρίου 2021 16:50
O Keanu Reeves απαντά επιτέλους στις φήμες περί συμμετοχής στο σύμπαν της Marvel

Η Marvel δεν έκρυψε ποτέ πως πάντοτε ήθελε τον Keanu Reeves στις τάξεις της. Είναι κάτι που ο ίδιος ο ιθύνων νους του MCU, ο Kevin Feige έχει παραδεχτεί δημόσια πως επί της ουσίας τον θέλει διακαώς και πως "τον σκέφτεται για κάθε project που ετοιμάζουν". 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Esquire ο Keanu Reeves ερωτήθηκε και πάλι για όλες αυτές τις φήμες που ακούγονται για την ενδεχόμενη ένταξή του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios.

Ο ίδιος απάντησε θετικά σε αυτό το υποθετικό σενάριο, λέγοντας πως "θα ήταν τιμή του να ενταχθεί", δείχνοντας μάλιστα πως γενικά παρακολουθεί το τι συμβαίνει στο MCU:

"Δεν είναι μεγαλύτερο από ένα σύμπαν; Σαν ένα multiverse...ένα Marvel-verse;

Θα ήταν τιμή μου. Υπάρχουν κάποιοι πραγματικά φοβεροί σκηνοθέτες και οραματιστές εκεί πόυ κάνουν πράγματα που κανένας δεν έχει τολμήσει. Είναι πολύ ιδιαίτερο από άποψη κλίμακας, φιλοδοξίας και παραγωγής. Οπότε θα ήταν φοβερό το να είμαι κομμάτι του. 

Στο παρελθόν ο "John Wick" έχει φημολογηθεί πως θα υποδυόταν τον Kraven (ο ρόλος κατέληξε στον Aaron Taylor Johnson), ακούστηκε και για τον ρόλο του Moon Knight, ο οποίος αργότερα πήγε στον Oscar Isaac, ενώ παλιότερα φλέρταρε με τον ρόλο του Yon-Rogg στο Captain Marvel, τον οποίο ανέλαβε ο Jude Law

Οι fans, από την άλλη, θέλουν να τον δουν να υποδύεται τον Ghost Rider του MCU και το έχουν εκφράσει με δεκάδες fanart για αυτον τον λόγο.

Ο διάσημος ηθοποιός θα εμφανιστεί ξανά ως Neo στο άκρως αναμενόμενο The Matrix: Resurrections τον Δεκέμβριο, ενώ τον Μάρτιο του 2022 θα επιστρέψει στο ρόλο του εκτελεστή με το John Wick 4

Εσείς σε ποιον ρόλο θα θέλατε να τον δείτε στο Phase 4 ή το Phase 5 του MCU;