Βγάλατε βόλτα την τετράποδη "Justice League"; Γνωρίστε τα σούπερ κατοικίδια με τον The Rock (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται με ένα εκπληκτικό cast!
24 Νοεμβρίου 2021 17:36
Βγάλατε βόλτα την τετράποδη "Justice League"; Γνωρίστε τα σούπερ κατοικίδια με τον The Rock (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Warner Bros. έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από την πρωτότυπη animated ταινία, DC League of Super-Pets, που αναμένεται να φτάσει αποκλειστικά στους κινηματογράφους τον Μάιο.

Με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στον “Krypto”, τον σούπερ σκύλο του Superman, ετοιμαστείτε για μία επική περιπέτεια που τα έχει πραγματικά όλα. Πλάι στον The Rock, βρίσκεται και ο Kevin Hart ως Ace the Bat-Hound, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης και οι Kate McKinnon, John Krasinski, Vanessa, Natasha Lyonne, Diego Luna, Marc Maron, Thomas Middleditch, Ben Schwartz και Keanu Reeves.

Στο DC League of Super-Pets, ο Krypto the Super-Dog και ο Superman είναι οι καλύτεροι φίλοι, μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και πολεμούν το έγκλημα στη Metropolis. Όταν ο Superman και η υπόλοιπη Justice League απαγάγονται, ο Krypto πρέπει να πείσει τον Ace το κυνηγόσκυλο, τον PB το γουρουνάκι, τον Merton τη χελώνα και τον Chip τον σκίουρο- να κατακτήσουν τις δικές τους δυνάμεις και να τον βοηθήσουν να σώσει τους ήρωες.

Το DC League of Super-Pets θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Μαίου του 2022. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.