Άλλαξε η ημερομηνία πρεμιέρας του Dune: Part Two

Θα έρθει τελικά νωρίτερα
18 Νοεμβρίου 2023 15:55
Άλλαξε η ημερομηνία πρεμιέρας του Dune: Part Two

Η Warner Bros. Discovery άλλαξε πριν από λίγες ώρες την ημερομηνία αρκετών ταινιών της και μέσα σε αυτές ήταν και το sequel του Dune. Η Warner , μαζί με την Legendary Entertainment, ανακοίνωσαν τον περασμένο Αύγουστο ότι το πολυαναμενόμενο sequel σε σκηνοθεσία Denis Villeneuve, θα έκανε τελικά πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου, αντί για τις 3 Νοεμβρίου του 2023, που είχε αρχικά προγραμματιστεί. Ωστόσο, φαίνεται ότι θα το δείτε τελικά νωρίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι το Dune: Part Two αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους την 1η Μαρτίου του 2024, δηλαδή δύο εβδομάδες νωρίτερα. Η ημερομηνία του Dune 2 είχε αλλάξει λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ, αλλά φαίνεται ότι η παραγωγή κυλάει πλέον ομαλά και δε θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Το Dune 2 είναι το δεύτερο κεφάλαιο της κινηματογραφικής μεταφοράς του Villeneuve και βασίζεται στο sci-fi μυθιστόρημα του Frank Herbert. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους και ταυτόχρονα στο HBO Max τον Νοέμβριο του 2021 γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, με έσοδα που ξεπέρασαν τα 402 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Επίσης ήταν υποψήφιο και για 10 βραβεία Όσκαρ.

Αλλάζει η ονομασία της prequel σειράς του Dune

Όσον αφορά το Dune Pat 2, στο πολυπληθές cast του sequel θα συναντήσουμε τους: Timothee Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Dave Bautista ως Glossu 'Beast' Rabban, Charlotte Rampling ως Gaius Helen Mohiam και Javier Bardem ως Stilgar. Ωστόσο, θα υπάρξουν και πολλά νέα πρόσωπα, όπως οι Lea Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Florence Pugh ως κόρη του Princess Irulan και ο Austin Butler ως Fey-Rautha.

Το Dune: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα την 1η Μαρτίου του 2024. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.