Super Mario ταινία: Ο παραγωγός της υπερασπίζεται τον Chris Pratt

Η προφορά του είναι «εκπληκτική»
23 Νοεμβρίου 2021 23:23
Super Mario ταινία: Ο παραγωγός της υπερασπίζεται τον Chris Pratt

Όπως πιθανότητα γνωρίζετε ήδη -αφού το θέμα έγινε αμέσως viral, γεννώντας αμέτρητα memes- ο Chris Pratt θα ενσαρκώσει τον Mario στην επερχόμενο Super Mario ταινία που ετοιμάζει η Nintendo και η Illumination, δανείζοντας τη φωνή του.

Βέβαια, πολλοί fans του ιστορικού gaming χαρακτήρα δεν συμφώνησαν απόλυτα με την επιλογή, την οποία ήρθε να υπερασπιστεί τώρα ο παραγωγός της ταινίας. Συγκεκριμένα, ο συνιδρυτής και CEO της Illumination, Chris Meledandri, ρωτήθηκε σχετικά με το πως θα καταφέρει ο Pratt να προσεγγίσει την πολύ χαρακτηριστική φωνή του Mario.

Έτσι, ο Meledandri αποκρίθηκε:

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως η φωνή που κάνει για εμάς και για τον Mario είναι εκπληκτική. Ανυπομονώ να τον ακούσει ο κόσμος.

Στη συνέχεια, ο παραγωγός κλήθηκε να σχολιάσει γιατί δεν επιλέχθηκε κάποιος Ιταλός ηθοποιός για το ρόλο:

Λοιπόν, όντας ο ίδιος μου Ιταλοαμερικάνος καταλαβαίνω τα σχόλια. Ο Charlie Day που παίζει τον Luigi είναι Ιταλικής καταγωγής, οπότε αυτός είναι ο φόρος τιμής μας.

Τέλος, ο Meledandri τόνισε πως ο Chris Pratt δε θα αντιγράψει την βαριά προφορά του Mario που έχουμε συνηθίσει στα παιχνίδια. Μάλιστα, υπάρχει λόγος γι’ αυτό που και έτσι είναι κάτι θα εξηγηθεί μέσα στην ίδια την ταινία.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το βίντεο απ' όπου προέρχονται οι δηλώσεις του Meledandri, για περισσότερα:

Για την ιστορία, το animated φιλμ “Super Mario Bros.” θα έρθει στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Αρχικά, ο Chris Pratt θα είναι ο Mario, ενώ πλάι του θα παίξει και η Anya Taylor- Joy ως Peach. Βέβαια, από την ταινία του Mario δε θα μπορούσε να λείπει και ο Luigi, τον οποίο θα τον υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black θα είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”.