Ridley Scott: Τα γα****να κινητά της νεολαίας φταίνε για τη μέτρια πορεία του "The Last Duel"

Δεν τα πήγε και τόσο καλά εμπορικά
23 Νοεμβρίου 2021 08:52
Ridley Scott: Τα γα****να κινητά της νεολαίας φταίνε για τη μέτρια πορεία του "The Last Duel"

Το The Last Duel με σκηνοθέτη τον Ridley Scott έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους πριν μερικές εβδομάδες και παρόλο που σε κριτικές τα πήγε αρκετά καλά με 85%, στο Rotten Tomatoes, η εμπορική του επιτυχία δεν ήταν η αναμενόμενη.

Σύμφωνα με το THR, ο διάσημος σκηνοθέτης παρευρέθηκε στο WTF podcast την Δεύτερα και μίλησε για τις δύο ταινίες που σκηνοθέτησε φέτος. Η μία είναι το House of Gucci που θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας σε λίγες ημέρες και η άλλη είναι το The Last Duel με τον Adam Driver και τον Matt Damon, που έφτασε στα σινεμά πριν μερικές εβδομάδες.

Έτσι ο Scott μέσα από μία συνέντευξη (κόλαφο θα έλεγε κανείς), τα ρίχνει στη νεολαία και στα γα***να κινητά της για την μέτρια απόδοση του The Last Duel στο παγκόσμιο box office.

Πιστεύω ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι πως το κοινό ανατρέφεται μέσα σε αυτά τα τηλέφωνα. Οι millennials, δε θέλουν να διδαχθούν τίποτα, εκτός κι αν το πεις μέσα από το γα***νο κινητό τους. Αυτό είναι ένα γενικό πρόβλημα αλλά νομίζω πως το βιώνουμε αυτή τη στιγμή με το Facebook. Είναι ένας αποπροσανατολισμός που έχει ξεφύγει στο παρελθόν και είναι κάτι το οποίο δίνει λάθος αυτοπεποίθηση στη νέα γενιά.

Ο Scott είπε ότι πίστεψε σε αυτό το project καθ’ όλη τη διάρκεια

Όλοι μας πιστέψαμε σε αυτό το υπέροχο σενάριο. Και τα καταφέραμε. Δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια. Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για καμία ταινία που έχω κάνει. Έμαθα από πολύ νωρίς να είμαι κριτής του εαυτού μου. Το μόνο πράγμα για το οποίο πρέπει να έχεις γνώμη είναι αυτό που μόλις έκανες. Βεβαιώσου ότι είσαι ευτυχισμένος και μην κοιτάξεις πίσω. Αυτός είμαι εγώ.

Το The Last Duel με τους Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer και Ben Affleck έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον περασμένο μήνα, κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία με $27 εκατομμύρια, ενώ η ανάπτυξή του είχε προϋπολογισμό τα $100 εκατομμύρια.

Μπορείτε να διαβάσετε το review των Unboxholics για το "The Last Duel" πατώντας εδώ.