Όλα έτοιμα για να συνεχιστούν τα γυρίσματα του Gladiator 2!

Η παραγωγή ξεκινάει και πάλι στην Μάλτα
28 Νοεμβρίου 2023 19:28
Όλα έτοιμα για να συνεχιστούν τα γυρίσματα του Gladiator 2!

Ο Ridley Scott είναι πανέτοιμος να καθίσει και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη, καθώς μάθαμε πότε θα συνεχιστούν τα γυρίσματα του Gladiator 2, με πρωταγωνιστή τον Paul Mescal.

Όπως μεταφέρει ρεπορτάζ του Variety, η παραγωγή είναι έτοιμη να μπει και πάλι στο πλατό μετά την παύση λόγω της απεργίας του Χόλιγουντ. Αναλυτικότερα, όλοι οι ηθοποιοί, ο σκηνοθέτης και οι συντελεστές του sequel θα βρίσκονται στην Μάλτα από τις 4 Δεκεμβρίου για να συνεχίσουν να γυρίζουν την πολυπόθητη ταινία.

Αν δεν το γνωρίζετε, να σας υπενθυμίσουμε ότι το sequel του Gladiator έχει ένα τρομερό cast που αποτελείται από τους Mescal, Denzel Washington, Pedro Pascal, Joseph Quinn, May Calamawy, Connie Nielsen, Derek Jacobi και Djimon Hounsou. Θα δείτε και τους Lior Raz (Fauda), Derek Jacobi (Gladiator), Peter Mensah (Avatar) και Matt Lucas (Bridesmaids) και Fred Hechinger.

Ναι, ο Russell Crowe δε θα υπάρχει στο sequel, καθώς όπως θα θυμάστε, ο χαρακτήρας του πεθαίνει στην πρώτη ταινία. Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι το πρώτο Gladiator αγαπήθηκε ιδιαίτερα στην Ελλάδα, ενώ τα πήγαινε περίφημα και στο box office. Παράλληλα κέρδισε και πέντε βραβεία Όσκαρ ανάμεσά τους για “Καλύτερη Ταινία”.

Το σενάριο θα γράψει ο David Scarpa, ενώ ο Ridley Scott θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα, αλλά θα βρίσκεται και στην παραγωγή μαζί με τους Doug Wick και Lucy Fisher της Red Wagon Entertainment.

Για την ιστορία, το Gladiator προβλήθηκε το 2000 στους κινηματογράφους και διέλυσε το box office τότε με εισπράξεις άνω των $460 εκατομμυρίων. Συγκίνησε κοινό και κριτικούς, καθώς απέσπασε 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ, από τις οποίες απέσπασε πέντε χρυσά αγαλματίδια, συμπεριλαμβανομένου και της Καλύτερης Ταινίας.

Το Gladiator 2 αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου του 2024. Προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει καμία επίσημη φωτογραφία ή trailer από την ταινία.