Napoleon: Δείτε το τελικό trailer της επικής ταινίας του Joaquin Phoenix λίγο πριν την πρεμιέρα

Η Sony Pictures και ο Ridley Scott ετοιμάζει μία επική περιπέτεια
20 Νοεμβρίου 2023 18:53
Napoleon: Δείτε το τελικό trailer της επικής ταινίας του Joaquin Phoenix λίγο πριν την πρεμιέρα

Η Sony Pictures έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer από το Napoleon (Ναπολέων), το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα αυτή την Πέμπτη. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix (Joker) στο ρόλο του Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη σε μία σκηνοθεσία που έχει αναλάβει ο Ridley Scott.

Το τελικό trailer θέλει να σας βάλει για μία ακόμη φορά στο κλίμα και σας κλείνει «το μάτι» για αυτή την Πέμπτη που είναι η πρεμιέρα. Πλάι στον Phoenix συναντάμε ένα επίσης μεγάλο cast όπως είναι η Vanessa Kirby που είδαμε πρόσφατα στο Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One.

Παίζουν επίσης οι Tahar Rahim ως Paul Barras, Ben Miles ως Caulaincourt, Ludivine Sagnier ως Theresa Cabarrus, Matthew Needham ως Lucien Bonaparte, Youssef Kerkour ως Marshal Davout, Phil Cornwell ως Sanson ‘The Bourreau,’ Edouard Philipponnat ως Tsar Alexander, Paul Rhys ως Talleyrand, John Hollingworth ως Marshall Ney, Gavin Spokes ως Moulins και Mark Bonnar ως Jean-Andoche Junot.

Η ταινία, όντας μια πολύ υψηλών προδιαγραφών παραγωγή με την υπογραφή του θρυλικού σκηνοθέτη Ridley Scott, "αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, τη Ζοζεφίν, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του, μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές και δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου." αναφέρει μεταξύ άλλων η περιγραφή του.

Δείτε το νέο επικό trailer του Napoleon με τον Joaquin Phoenix

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Η ταινία ΝΑΠΟΛΕΩΝ είναι μια θεαματική, επική περιπέτεια για την πολυτάραχη άνοδο και πτώση του εμβληματικού Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Joaquin Phoenix. Η ταινία, μια πολύ υψηλών προδιαγραφών παραγωγή με την υπογραφή του θρυλικού σκηνοθέτη Ridley Scott, αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, τη Ζοζεφίν, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου.

Napoleon: Όλα όσα γνωρίζουμε για την επική ταινία του Ridley Scott με τον Joaquin Phoenix   

Το Napoleon θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε το τελικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.