Το Napoleon έφτασε ένα σημαντικό ορόσημο στο box office

Λίγο πριν παίξει και στο Apple TV+
28 Δεκεμβρίου 2023 09:12
Το Napoleon έφτασε ένα σημαντικό ορόσημο στο box office

Το Napoleon του Ridley Scott με τον Joaquin Phoenix (Joker) αναμένεται να παίξει σύντομα στη συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+, αλλά μόλις έγινε γνωστό ότι η ταινία ξεπέρασε ένα σημαντικό ορόσημο.

Αναλυτικότερα, η ταινία αναμένεται να ολοκληρώσει σύντομα την πορεία του στους κινηματογράφους και όπως μάθαμε ξεπέρασε ένα σημαντικό νούμερο στο box office. Αυτή τη στιγμή, το Napoleon του Scott ξεπέρασε τα 141.1 εκατομμύρια δολάρια στις αγορές εκτός ΗΠΑ, ενώ και εκεί τα πάει αρκετά καλά με 59.6 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Συνολικά, η ταινία έχει ξεπεράσει πλέον το ορόσημο των 200 εκατομμυρίων δολαρίων (200.7 εκατ.).

Πρόκειται για ένα σχετικά καλό νούμερο, αν σκεφτεί κανείς τη θεματολογία της ταινίας που σίγουρα δεν είναι για όλους, καθώς και τα reviews που δεν ήταν και τα καλύτερα.

Στην ταινία του Ridley Scott παίζουν επίσης οι Tahar Rahim ως Paul Barras, Ben Miles ως Caulaincourt, Ludivine Sagnier ως Theresa Cabarrus, Matthew Needham ως Lucien Bonaparte, Youssef Kerkour ως Marshal Davout, Phil Cornwell ως Sanson ‘The Bourreau,’ Edouard Philipponnat ως Tsar Alexander, Paul Rhys ως Talleyrand, John Hollingworth ως Marshall Ney, Gavin Spokes ως Moulins και Mark Bonnar ως Jean-Andoche Junot.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Η ταινία ΝΑΠΟΛΕΩΝ είναι μια θεαματική, επική περιπέτεια για την πολυτάραχη άνοδο και πτώση του εμβληματικού Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Joaquin Phoenix. Η ταινία, μια πολύ υψηλών προδιαγραφών παραγωγή με την υπογραφή του θρυλικού σκηνοθέτη Ridley Scott, αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, τη Ζοζεφίν, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου.

Το Napoleon παίζει στους κινηματογράφους από τον περασμένο Νοέμβριο και πολύ σύντομα πρόκειται να καταφθάσει και στο Apple TV+.