Δείτε το νέο επικό trailer του Napoleon με τον Joaquin Phoenix

Τον Νοέμβριο στους κινηματογράφους
19 Οκτωβρίου 2023 00:11
Δείτε το νέο επικό trailer του Napoleon με τον Joaquin Phoenix

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το δεύτερο επίσημο trailer από το Napoleon (Ναπολέων), στο οποίο πρωταγωνιστή ο Joaquin Phoenix, με τη σκηνοθεσία να έχει αναλάβει ο θρυλικός δημιουργός Ridley Scott.

Το νέο trailer θέλει να σας παρουσιάσει για ακόμη μια φορά την επική περιπέτεια που ετοίμασε ο Scott για την άνοδο και πτώση του εμβληματικού Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Το βίντεο που θα βρείτε παρακάτω εντός του άρθρου διαρκεί περίπου 2 λεπτά και παρουσιάζει και αρκετά νέα πλάνα που δεν είχαν δημοσιεύθει στο παρελθόν.

Η ταινία, όντας μια πολύ υψηλών προδιαγραφών παραγωγή με την υπογραφή του θρυλικού σκηνοθέτη Ridley Scott, "αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, τη Ζοζεφίν, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του, μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές και δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου." αναφέρει μεταξύ άλλων η περιγραφή του.

Κυκλοφόρησε και επίσημη σύνοψη της ταινίας και αναφέρει τα εξής:

Η ταινία ΝΑΠΟΛΕΩΝ είναι μια θεαματική, επική περιπέτεια για την πολυτάραχη άνοδο και πτώση του εμβληματικού Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Joaquin Phoenix. Η ταινία, μια πολύ υψηλών προδιαγραφών παραγωγή με την υπογραφή του θρυλικού σκηνοθέτη Ridley Scott, αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, τη Ζοζεφίν, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου.

Μαζί με τους Phoenix και Kirby παίζουν επίσης οι: Tahar Rahim ως Paul Barras, Ben Miles ως Caulaincourt, Ludivine Sagnier ως Theresa Cabarrus, Matthew Needham ως Lucien Bonaparte, Youssef Kerkour ως Marshal Davout, Phil Cornwell ως Sanson ‘The Bourreau,’ Edouard Philipponnat ως Tsar Alexander, Paul Rhys ως Talleyrand, John Hollingworth ως Marshall Ney, Gavin Spokes ως Moulins και Mark Bonnar ως Jean-Andoche Junot.

Napoleon: Ο Ridley Scott αποκάλυψε τη διάρκεια της Director’s Cut έκδοσης και είναι…τεράστια!

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Scott (The Martian, American Gangster, Black Hawk Down, Gladiator) σε σενάριο του David Scarpa, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο All the Money in the World.

Το NAPOLEON (ΝΑΠΟΛΕΩΝ) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους, ενώ αργότερα θα διατεθεί μέσω της υπηρεσίας Apple TV+.