The Matrix: Resurrections | Οι νέες αφίσες είναι στιλάτες για κάθε έναν από τους πρωταγωνιστές

Ξανα μπείτε στο Matrix τον ερχόμενο Δεκέμβριο
22 Νοεμβρίου 2021 21:36
The Matrix: Resurrections | Οι νέες αφίσες είναι στιλάτες για κάθε έναν από τους πρωταγωνιστές

Λίγο πριν ξαναμπούμε στο Matrix τον ερχόμενο Δεκέμβριο, η Warner Bros. αρχίζει και ανεβάζει ξανά τους ρυθμούς τις τελευταίες μέρες όσον αφορά την προώθηση του The Matrix: Resurrections

Δεν αποκλείεται να βρισκόμαστε προ των πυλών σε ένα νέο trailer, καθώς συνήθως μετά τις πολλές αφίσες σε μια διαφημιστική καμπάνια ταινίας, ακολουθεί κάποιο trailer. Μένει να φανεί αυτό. 

Ωστόσο, προς το παρόν μπορείτε να θαυμάσετε τις νέες στιλάτες αλλά και πολύχρωμες αφίσες του The Matrix 4, όπου κάθε μια εστιάζει σε έναν από τους πρωταγωνιστές. 

Δείτε τα νέα character posters του "The Matrix: Resurrections"

Για παράδειγμα στην αφίσα του Neo του Keanu Reeves κυριαρχεί το γαλαζοπράσινο και στης Trinity (Carrie-Anne Moss) το πράσινο, που ήταν ουσιαστικά τα κυρίαρχα χρώματα της αυθεντικής τριλογίας του Matrix και του κώδικά του. 

Ο νέος Μορφέας του Yahya Abdul-Mateen II σε ένα διαφορετικό πορτοκαλί αυτή τη φορά κοστούμι, εμφανίζεται σε ένα πορτοκαλί poster. H "Bugs" της Jessica Henwick εμφανίζεται σε έντονο μπλε όπως τα μαλλιά της, του Neil Patrick Harris και του Jonathan Groff στα συμβολικά μπλε και κόκκινα αντίστοιχα (όπως τα εμβληματικά χάπια) ενώ η χαρακτήρας της Priyanka Chopra ισορροπεί ανάμεσα στα δύο αυτά χρώματα, με το μωβ poster. 

The Matrix 4 Character Posters

Τη σκηνοθεσία του "Resurrections" και το σενάριο έχει αναλάβει εξ'ολοκλήρου η Lana Wachowski, καθώς η αδερφή της Lilly όπου έστησαν μαζί πριν από 22 χρόνια το The Matrix, θα λείπει και μάθαμε πρόσφατα το γιατί. Στο cast του επίσης συμμετέχουν οι Jada Pinkett Smith ως Niobe, Lambert Wilson ως The Merovingian, Daniel Bernhardt ως Agent Johnson καθώς και οι Christina RicciTelma Hopkins, και Max Riemelt.

Το The Matrix: Resurrections αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2021 στις κινηματογραφικές αίθουσες και το HBO Max.