O Dwayne Johnson θέλει να γίνει ο επόμενος James Bond, χωρίς να ρωτήσει άλλους εάν τον θέλουν

Ακολουθώντας τα βήματα του παππού του που υποδύθηκε έναν κακό του Bond
17 Νοεμβρίου 2021 08:48
O Dwayne Johnson θέλει να γίνει ο επόμενος James Bond, χωρίς να ρωτήσει άλλους εάν τον θέλουν

Η διαδοχή του Daniel Craig βρίσκεται προς το παρόν στον αέρα για τον ρόλο του εμβληματικού Πράκτορα 007 και είναι κάτι που οι συντελεστές του franchise θα αρχίσουν να συζητάνε από το 2022 και έπειτα. Προς το παρόν μετράνε τις εισπράξεις του No Time To Die που δεν τα πήγε και άσχημα στο μετά-πανδημικό box office παγκοσμίως με πάνω από $700 εκ. εισπράξεις. 

Ποιος όμως θα τον διαδεχθεί ως James Bond; Είναι ένα ερώτημα που υπήρχε από τότε που ανακοινώθηκε πως το No Time To Die θα έιναι το κύκνειo άσμα του Craig, με τα στοιχήματα να δίνουν και να παίρνουν. Από τον Tom Hardy, στον James Norton, στον Rege-Jean Page του Bridgerton, ενώ πιο πρόσφατα έπαιξε μέχρι και το όνομα του Tom Hopper από το "The Umbrella Academy" του Netflix. 

Βάζει υποψηφιότητα μόνος του ο "The Rock" 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Esquire αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο παππούς του, Peter Fanene Maivia, υποδύθηκε κάποτε έναν "κακό" του Bond. Συγκεκριμένα έπαιξε τον μπράβο του Mr. Osato στο "You Only Live Twice" την 5η ταινία του Sean Connery στο franchise. Ο ίδιος όμως αναφέρει πως δε θέλει απλώς να ακολουθήσει τον παππού του, αλλά να γίνει ο νέος Bond:

Ήταν πολύ cool. Και για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να ακολουθήσω τα χνάρια του και να γίνω ο επόμενος Bond. 

Δε θέλω να παίξω τον κακό. Θα πρέπει να είναι ο Bond. 

Πολύ πρόσφατα απέδειξε πως το σμόκιν του πηγαίνει στην blockbuster περιπέτεια, Red Notice, σε παραγωγή Netflix, υποδυόμενος έναν πράκτορα του FBI, πλάι στους Gal Gadot και Ryan Reynolds. Το εάν είναι κατάλληλος όμως και για τη διαδοχή ενός εκ των πιο λατρεμένων Bond που υπήρξαν ποτέ, θα το δείξει ο χρόνος όμως. 

Εσείς θα θέλατε τον "The Rock" για νέο 007;