Σχεδόν αγνώριστος ο Nicolas Cage για τις ανάγκες της νέας του ταινίας  

Γνωρίστε τον αλλαγμένο Cage στο Butcher’s Crossing

Σχεδόν αγνώριστος ο Nicolas Cage για τις ανάγκες της νέας του ταινίας

Ο διάσημος ηθοποιός Nicolas Cage βρίσκεται αυτόν τον καιρό στη βορειοδυτική πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών, στην Μοντάνα, για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας που ακούει στο όνομα, ‘Butcher’s Crossing’ και έρχεται σε σκηνοθεσία Gabe Polsky.

O Cage μάς έχει συνηθίσει σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους όσον αφορά το στιλ του και όπως θα δείτε στην πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από το Deadline, στο νέο του project, έχει αλλάξει τελείως. Δείχνει αρκετά διαφορετικός και αυτό γιατί θα υποδυθεί έναν κυνηγό, τον Miller που για τις ανάγκες του ρόλου αναγκάστηκε να ξυρίσει τελείως το κεφάλι του.

Δείτε την πρώτη εικόνα παρακάτω:

Στην ιστορία της ταινίας θα δούμε τη ζωή ενός νεαρού που εγκαταλείπει το Χάρβαρντ και αναζητά το πεπρωμένο του στη Δύση. Η μοίρα του θα τον ενώσει με μια ομάδα κυνηγών με επικεφαλής τον Miller και μαζί, θα ξεκινήσουν για ένα τρομακτικό ταξίδι διακινδυνεύοντας τη ζωή τους. Η ταινία θα διαδραματίζεται στο 1870 στην έρημο του Κολοράντο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δουλεύει αυτόν τον καιρό και σε άλλα projects, όπως είναι μία ατιτλοφόριτη τηλεοπτική σειρά σε συνεργασία με το Amazon Studios, ενώ πρόσφατα τον είδαμε και στο Willy’s Wonderland.

5 σχολιο(α)