Σειρά The Last of Us: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την υπερπαραγωγή του HBO
31 Αυγούστου 2021 20:24
Σειρά The Last of Us: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου

Την τελευταία φορά που σας μεταφέραμε είδηση για τη σειρά του The Last of Us ήταν για μια κλεφτή ματιά στο πλατό του στον Καναδά. Τώρα φαίνεται πως η παραγωγή του βαίνει καλώς και έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα στο δρόμο για τις οθόνες μας. 

Ο σκηνοθέτης του "πιλότου", Kantemir Balagov (Beanpole) μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram επιβεβαίωσε πως τα γυρίσματά του ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Ουσιαστικά το επιβεβαίωσε με την κλακέτα της πολυαναμενόμενης και πανάκριβης παραγωγής του HBO, του PlayStation Studios και της Naughty Dog

Επίσης, ο γνωστός δημοσιογράφος Geoff Keighley φαίνεται να επιβεβαιώνει κιόλας την πληροφορία:

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Το μέχρι στιγμής cast

Ο Pedro Pascal των "The Mandalorian", "Game of Thrones" και "Wonder Woman 1984", η Bella Ramsey του "Game of Thrones" και ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα παίξουν τους Joel, Ellie και Tommy αντίστοιχα, ενώ η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel. Η νεότερη προσθήκη είναι η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" στο ρόλο της Tess. 

Θα είναι ακριβότερη παραγωγή από το Game of Thrones!

Σε νέα συνέντευξη του Craig Mazin (Chernobyl), επίσης δημιουργού και co-showrunner, στο podcast του Scriptnotes αποκάλυψε πως η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Δεν διευκρίνισε μέχρι ποιο σημείο του πρώτου παιχνιδιού αναμένεται να καλύψει όμως. Επίσης, χρέη showrunner, παραγωγού και σεναριογράφου ανέλαβε ο Neil Druckmann, δημιουργός του σύμπαντος και του παιχνιδιού. 

Επίσης, έκανε γνωστό πως έχουν γραφτεί ήδη τα σενάρια των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων, ενώ αποκάλυψε κιόλας πως συνολικά θα υπάρξουν πέντε σκηνοθέτες σε αυτά τα 10 επεισόδια. Τα υπόλοιπα επεισόδια -μέχρι στιγμής- αναλαμβάνουν οι Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida) και Ali Abbasi (Border). 

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Last of Us. Τα γυρίσματά του αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2022