Spider-Man: No Way Home: Τρέχει και δεν προλαβαίνει η Sony Pictures μετά τη διαρροή του trailer

Κάνει εδώ και πολλές ώρες τον γύρο των social media
23 Αυγούστου 2021 13:01
Spider-Man: No Way Home: Τρέχει και δεν προλαβαίνει η Sony Pictures μετά τη διαρροή του trailer

Ανάμεσα στα πράγματα τα οποία αδημονεί ο κόσμος της ποπ κουλτούρας για να δει είναι το trailer του Spider-Man: No Way Home. Το hype για αυτό έχει φτάσει τους τελευταίους μήνες σε δυσθεώρητα επίπεδα με memes, TikToks και αντίστροφες μετρήσεις να ασχολούνται συνεχώς με αυτό, ειδικά όταν δεξιά και αριστέρα ακούγονται...διάφορα για το πότε θα κυκλοφορήσει. 

Μια διαρροή όμως εκ των έσω φαίνεται να χαλάει προσωρινά τα σχέδια της Marvel Studios και της Sony Pictures για την marketing καμπάνια του "Spider-Man: No Way Home". Εδώ και αρκετές ώρες τον γύρο των social media και του διαδικτύου κάνει το πρώτο trailer, πριν την ώρα του, το οποίο με κάποιον τρόπο διέρρευσε η βερσιόν του χωρίς τα ειδικά εφέ. 

Οι fans φυσικά το έκαναν trending πολύ γρήγορα και τα memes και οι αντιδράσεις δίνουν και παίρνουν:

 

Μετά από αυτό η Sony Pictures τρέχει και δε φτάνει για να τα αφαιρέσει από κάθε γωνιά των social media στέλνοντας DMCA takedowns σε όσους τολμηρούς παραβιάζουν τα δικαιώματά της. 

Ωστόσο δεν είναι τυχαία η διαρροή καθώς εκτός απροόπτου σήμερα 23 Αυγούστου είναι να κυκλοφορήσει επισήμως και υπάρχουν κάποιες ενδείξεις όπως το Story που ανέβασε πριν μερικές ώρες ο Tom Holland στο Instagram του. Όλα αυτά φυσικά για να προλάβουν τόσο η Sony όσο και η Marvel περαιτέρω ανεπιθύμητες ενέργειες. 

 

Προσοχή λοιπόν αν θέλετε να μείνετε "καθαροί" και χωρίς spoilers για το trailer, το οποίο είναι άκρως αποκαλυπτικό και σίγουρα αξίζει την αναμονή -πιστέψτε μας. 

Υπομονή μερικές ώρες ακόμα που θα κυκλοφορήσει επίσημα να το απολαύσουμε καθαράσε 1080p, με τα εφέ του και όλα. 

Το Spider-Man: No Way Home έχει προγραμματιστεί για τις 17 Δεκεμβρίου 2021 στους κινηματογράφους.