James Bond: Ξεχάστε μια τηλεοπτική σειρά για χάρη της Amazon παρά τη συμφωνία με την MGM

"Εμείς κάνουμε ταινίες για τον κινηματογράφο" διαμηνύει ο παραγωγός των ταινιών
20 Αυγούστου 2021 09:03
James Bond: Ξεχάστε μια τηλεοπτική σειρά για χάρη της Amazon παρά τη συμφωνία με την MGM

Δεν χωράει αμφιβολία πως μια από τις πιο άσχημα χτυπημένες από τον κορονοϊό ταινίες είναι το No Time To Die, καθώς αποτελεί μια από τις ταινίες που αρχικά ήταν να δούμε πριν από σχεδόν δύο χρόνια και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2019. Λίγο οι αλλαγές στο πρόγραμμα κυκλοφοριών της MGM και μετά ο παράγοντας πανδημία συντέλεσαν ούτως ώστε πλέον να περιμένουμε την 25η ταινία του James Bond και το κύκνειο άσμα του Daniel Craig στον εμβληματικό ρόλο, τον ερχόμενο Οκτώβριο. 

Μετά την εξαγορά της MGM από την Amazon άνοιξε φυσικά η συζήτηση πως ο πράκτορας 007 θα συνεχίσει τις περιπέτειές του με πιο μοντέρνο στιλ και συγκεκριμένα σε μια τηλεοπτική σειρά για χάρη της streaming υπηρεσίας της. Σε πρόσφατη συνέντευξη όμως των παραγωγών του No Time To Die διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται στο διαδίκτυο. 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του TotalFilm η Barbara Broccoli και ο Michael G. Wilson είπαν τα εξής:

T.F.: Θα ήταν μια σειρά με τον 007 ένα ακόμη μεγάλο "όχι" από πλευράς σας;

Broccoli: "Μέσα πέφτεις. Εμείς φτιάχνουμε ταινίες. Φτιάχνουμε ταινίες για το σινεμά. Αυτή είναι η δουλειά μας. 

Wilson: "Αντιστεκόμαστε εδώ και 60 χρόνια σε αυτή την πρόταση." 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Cary Joji Fukunaga (True Detective) σε σενάριο του ίδιου και των Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Neal Purvis και Robert Wade. Μαζί με τον Craig θα συμπρωταγωνιστήσουν και άλλοι συνήθης ύποπτοι για τη σειρά ηθοποιοί όπως οι: Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Jeffrey Wright (Felix Leiter), Léa Seydoux, Christoph Waltz (Ernst Stavro Blofeld). Σαφώς θα δούμε και φρέσκα πρόσωπα όπως αυτά των Lashana Lynch, της πράκτορα 007 που αντικαθιστά τον Bond κατά την απουσία του, την Ana de Armas που υποδύεται την Paloma.

Το No Time To Die αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στους κινηματογράφους παγκοσμίως στις 8 Οκτωβρίου 2021, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο θα τον απολαύσουν μια εβδομάδα νωρίτερα στις 30 Σεπτεμβρίου.