Συνάντηση Spider-Man και Venom στο MCU; Ο Kevin Feige δεν το αποκλείει!

Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό έτσι;
13 Ιουλίου 2021 18:17
Συνάντηση Spider-Man και Venom στο MCU; Ο Kevin Feige δεν το αποκλείει!

Με τo Multiverse να ανοίγει τις πολλαπλές του πύλες όλα είναι πιθανά για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios. Ακόμη και μια συνάντηση μεταξύ του Spider-Man και του Venom εντός του MCU

Σε αυτό το ενδεχόμενο τουλάχιστον, προσπάθησε να απαντήσει -διπλωματικά όσο του επιτρέπεται- ο Kevin Feige, επικεφαλής της Marvel Studios, σχετικά με την πιθανότητα ενός τέτοιου crossover, το οποίο εφόσον γίνει θα ξετρελάνει τους Marvel fans και δικαίως. Κι ας τους έχουμε δει να ανταλλάζουν μπουνιές στο Spider-Man 3 του Sam Raimi πίσω στο 2007, δεν έχουμε δει όμως τους Tom Holland και Tom Hardy μαζί στο ίδιο πλάνο. 

Στη νέα του συνέντευξη στο Rotten Tomatoes, ο ιθύνων νους του MCU δήλωσε: 

Προφανώς και δε θέλω να μιλώ για φήμες και εικασίες στο τι μπορεί και τι δεν μπορεί να συμβεί σχετικά με οποιουσδήποτε χαρακτήρες που η Marvel Studios δεν έχει φέρει στη μεγάλη οθόνη. Αλλά θα πω αυτό που λέω πάντα, το ότι εδώ και 20 χρόνια που είμαι στη Marvel δε θα απέρριπτα τίποτα και δε θα απέκλεια τίποτα. 

Ανέφερε, επίσης, πως οι φήμες σχετικά με το Spider-Man: No Way Home πότε πέφτουν μέσα και πότε όχι σχετικά με το τι έχει προγραμματίσει η Marvel. 

Ποιο είναι το status quo της συμφωνίας Sony-Disney;

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα μετά και το τελευταίο δραματικό deal που υπέγραψαν, για να χρησιμοποιήσει η Disney κάποιον χαρακτήρα από το σύμπαν του Spider-Man θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τη Sony. Αντίθετα, η Sony Pictures μπορεί να χρησιμοποιήσει ελεύθερα όποιον χαρακτήρα θέλει. 

Επομένως, φαντάζει πιο πιθανό να δούμε τον Spider-Man του Tom Holland σε μια ταινία του Sony Pictures Universe of Marvel Characters (όπως ονομάζει το δικό της σύμπαν), παρά τον Venom του Tom Hardy σε μια ταινία του MCU. Και πάλι, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά και η ένταξη του Multiverse στην υπόθεση μόνο ευχάριστες προοπτικές μπορεί να φέρει για τους fans. 

Όπως και να έχει ίσως περισσότερα να μάθουμε όσο κοντεύουμε προς την κυκλοφορία του Spider-Man: No Way Home που τοποθετείται για τον Δεκέμβριο του 2021.