John Wick 4: "Boyka" και Keanu Reeves στην ίδια ταινία; Θα πέσουν τα τσιμέντα!

Πιο cult δεν μπορεί να γίνει
01 Ιουλίου 2021 19:51
John Wick 4: "Boyka" και Keanu Reeves στην ίδια ταινία; Θα πέσουν τα τσιμέντα!

Μόλις μερικά 24ωρα μετά το ξεκίνημα των γυρισμάτων έρχονται νέα από το πλατό του John Wick 4 που την κάνουν ακόμη πιο cult. Το Deadline μεταδίδει πως ο Scott Adkins είναι η νεότερη προσθήκη του cast της ταινίας και πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τον ρόλο του.

Ναι, κυρίες και κύριοι ο "Yuri Boyka" των "Undisputed" ταινιών που έχει μοιράσει άπλετο ξύλο -και έχει δεχθεί σαφώς- θα παίξει εκτός απροόπτου μαζί με τον Keanu Reeves, καθώς και τους Donnie Yen, Ian McShane, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Bill Skarsgard, Rina Sawayama και Shamier Anderson. 

"Boyka" και John Wick στην ίδια οθόνη!

Ο Adkins στα 45 του χρόνια πλέον, έχει αφήσει ιστορία στις καλτ ταινίες πολεμικών τεχνών "Undisputed" εκεί που ως Yuri Boyka τσάκιζε τα κόκκαλα των αντιπάλων του στα παράνομα ρινγκ των φυλακών, σαν άλλος underground..."Rocky Balboa". Το πόσο cult σκηνικό θα είναι να δούμε τον Adkins μαζί με τον Reeves δεν λέγεται, ειδικά εάν...διασταυρώσουν τις gun-fu και λοιπές γνώσεις πολεμικών τεχνών τους, στην ταινία που σκηνοθετεί ο Chad Stahelski. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το John Wick 4 θα αποτελέσει και μια επανένωση μεταξύ δύο θρυλικών ηθοποιών-performer. Ο Adkins θα συμπρωταγωνιστήσει ξανά με τον Donnie Yen, καθώς οι δυο τους βρέθηκαν αντίπαλοι το 2019 στο τελευταίο κεφάλαιο των IP Man, IP Man 4: The Finale

Μεταξύ άλλων, είχε ρόλους σε γνωστές ταινίες όπως Zero Dark Thirty, Doctor Strange, The Legend of Hercules, Wolf Warrior και The Expendables 2

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως ο Adkins είναι γνώστης πολεμικών τεχνών όπως Ninjutsu, Krav maga, Karate, Wushu, Jiujitsu, Muay Thai και Capoeira. 

Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα;

Το John Wick: Chapter 4 έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 27 Μαΐου 2022