Το Transformers 7 επίσημα φέρνει τα "Beast Wars" σε live-action ταινία

Κρατηθείτε οι fans των Transformers!
23 Ιουνίου 2021 08:35
Το Transformers 7 επίσημα φέρνει τα "Beast Wars" σε live-action ταινία

Τι κι αν επίσημα η επιστροφή των Beast Wars θα γίνει μέσα από το τρίτο κεφάλαιο της anime σειράς, Transformers: War For Cybertron - Kingdom, η Paramount Pictures θέλει να χτυπήσει φλέβα νοσταλγίας με τους fans. Για αυτό και ο τίτλος του Transformers 7 αποκαλύφθηκε και θα ονομάζεται Transformers: Rise of the Beasts

Τα Beast Wars γίνονται live-action ταινία!

Κρατηθείτε, λοιπόν, οι Transformers fans καθώς θα ζήσετε μεγάλες στιγμές στην κινηματογραφική και live-action μεταφορά των Beast Wars, της θρυλικής, λατρεμένης και -μπροστά από την εποχή της- CG animated σειρά, που προβλήθηκε για τρεις σεζόν μεταξύ 1996-99. Μάλιστα, τα γυρίσματα ήδη έχουν ξεκινήσει υπό τις οδηγίες του Steven Caple Jr. (Creed II) και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον Anthony Ramos του "In The Heights", μαζί με την Dominique Fishback του "Judas and the Black Messiah" και την Laura Luna Velez από το "Dexter" που θα υποδυθεί τη μητέρα του χαρακτήρα του Ramos. 

Μέχρι τώρα όμως οι πληροφορίες για την πλοκή της ταινίας και τους χαρακτήρες διατηρούνται μυστικά, ωστόσο μέσα από την ανακοίνωση της Paramount έγινε γνωστό ότι η ταινία θα λαμβάνει χώρα στο Brooklyn του 1994, μετά τα γεγονότα του "Bumblebee" και πριν από αυτά των ταινιών του Michael Bay. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο κεντρικός Transformer πρωταγωνιστής θα είναι ο Optimus Prime και όχι η 'Beast Wars' βερσιόν του, Optimus Primal. 

Πότε αναμένεται η κυκλοφορία;

Το Transformers: Rise of The Beasts αναμένεται να κάνει πρεμιέρα εντός του 2022.