Το μωρό της Ρόζμαρι: Η Paramount ετοιμάζει το prequel και μάθαμε πότε θα έρθει

Θα κυκλοφορήσει στο Paramount+
27 Απριλίου 2024 15:51
Το μωρό της Ρόζμαρι: Η Paramount ετοιμάζει το prequel και μάθαμε πότε θα έρθει

Η Paramount Pictures ανακοίνωσε ότι έχει στα σκαριά το prequel του Rosemary’s Baby (Το μωρό της Ρόζμαρι), το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο στο Paramount+.

Η νέα πρωτότυπη ταινία της εταιρίας έχει το όνομα Apartment 7A και θέλει να σας κατατρομάξει αυτό το Halloween. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Apartment 7A λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη το 1965 και θέλει να σας αφηγηθεί μία νέα ιστορία που θα επικεντρωθεί στο ίδιο διαμέρισμα του Rosemary’s Baby. Πιο συγκεκριμένα, θέλει να σας εξιστορήσει τι ακριβώς είχε συμβεί σε αυτό το σπίτι, πριν την θρυλική ταινία τρόμου του Roman Polanski.

Μάλιστα, η Paramount Pictures κυκλοφόρησε και μία εικόνα που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει η Natalie Erika James του Relic, ενώ θα δείτε τους Julia Garner (Ozark, Wolf Man), Dianne Wiest (Mayor of Kingstown), Jim Sturgess (Across the Universe), Kevin McNally (Pirates of the Caribbean), Marli Siu (Anna and the Apocalypse), Andrew Buchan (All the Money in the World), Rosy McEwen (Blue Jean) και Kobna Holdbrook-Smith (Wonka).

Ακολουθεί η περίληψη του Apartment 7A:

Όταν μια αγωνιζόμενη, νεαρή χορεύτρια (Julia Garner) υφίσταται έναν καταστροφικό τραυματισμό, έλκεται από σκοτεινές δυνάμεις, όταν ένα περίεργο ηλικιωμένο ζευγάρι της υπόσχεται φήμη και δόξα.

Το ψυχολογικό θρίλερ είναι μια πρωτότυπη ταινία της Paramount+ σε συνεργασία με την Paramount Pictures και βασίζεται στο μυθιστόρημα Rosemary’s Baby του Ira Levin.

Προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η Paramount επισημαίνει ότι θα φτάσει αυτό το Halloween.