Mean Girls: Τα “Κακά Κορίτσια” γίνονται reboot και μόλις έφτασε το τελικό trailer

Θα παίξει σε λίγες ημέρες στους κινηματογράφους
03 Ιανουαρίου 2024 22:56
Mean Girls: Τα “Κακά Κορίτσια” γίνονται reboot και μόλις έφτασε το τελικό trailer

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το τελικό trailer για το Mean Girls (Τα Κακά Κορίτσια), το οποίο εκμοντερνίζεται και καταφθάνει στους κινηματογράφους μέσα στον Ιανουάριο.

Πρόκειται για μία νέα εκδοχή (reboot) της γνωστής και πολύ επιτυχημένης ταινίας Mean Girls που κατά πάσα πιθανότητα θα θυμάστε όταν κυκλοφόρησε το 2004 σε σκηνοθεσία Mark Waters και πρωταγωνίστριες τις Lindsay Lohan, Rachel McAdams και Tina Fey.

Τη σκηνοθεσία της νέας έκδοσης έχουν αναλάβει οι Samantha Jayne και Arturo Perez Jr, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Nell Benjamin και Tina Fey. Στο νέο Mean Girls θα δείτε τους Jon Hamm, Angourie Rice, Reneé Rapp, Tina Fey, Jenna Fischer, Ashley Park, Auli'i Cravalho, Christopher Briney, Busy Philipps, Avantika και άλλοι.

Πρόκειται για μία παραγωγή της Paramount Pictures με την περιγραφή να λέει τα εξής:

Από το κωμικό μυαλό της Tina Fey έρχεται το μοντέρνο MEAN GIRLS. Η νέα μαθήτρια Cady Heron (Angourie Rice) καλωσορίζεται στην κορυφή της κοινωνικής τροφικής αλυσίδας από την ελίτ ομάδα δημοφιλών κοριτσιών που ονομάζεται "The Plastics", με αρχηγό την Regina George (Reneé Rapp) και τα τσιράκια της Gretchen (Bebe Wood) και Karen (Avantika).

Ωστόσο, όταν η Cady κάνει το μεγάλο λάθος να ερωτευτεί τον πρώην φίλο της Regina, Aaron Samuels (Christopher Briney), βρίσκει τον εαυτό της θήραμα στο στόχαστρο της Regina. Καθώς η Candy ετοιμάζεται να καταστρέψει το κορυφαίο  γκρουπ με τη βοήθεια των φίλων της Janis (Auli'i Cravalho) και Damian (Jaquel Spivey), πρέπει να μάθει πώς να μένει πιστή στον εαυτό της ενώ περιηγείται στο λύκειο.

Το Mean Girls (Τα Κακά Κορίτσια) θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιανουαρίου. Ακολουθεί το τελικό trailer.