Γεγονός το Transformers x G.I. Joe – Μία επική live-action ταινία που ενώνει τα franchise!

Από την Paramount και τον Steven Spielberg
11 Απριλίου 2024 23:47
Γεγονός το Transformers x G.I. Joe – Μία επική live-action ταινία που ενώνει τα franchise!

Αν παρακολουθήσατε το Transformers: Rise of the Beasts θα θυμάστε ότι στο τέλος άφηνε υπόνοια για κάποια συνέχεια με ένα άλλο, πασίγνωστο franchise. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το G.I. Joe και όπως μαθαίνουμε τώρα, η live-action ταινία με αυτά τα δύο franchises θα γίνει πραγματικότητα από την Paramount Pictures.

Η εταιρία πήρε τη σκυτάλη στο CinemaCon 2024 και αποκάλυψε ότι στα σκαριά βρίσκεται μία crossover live-action ταινία με τα Transformers και το G.I. Joe. Προς το παρόν, η ταινία αυτή ακούει στο όνομα Transformers x G.I. Joe με τον Steven Spielberg να βρίσκεται στην παραγωγή, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία για το project.

Επίσης, ο παραγωγός του Transformers, Lorenzo di Bonaventura, επιστρέφει μαζί με τους Mark Vahradian, Michael Bay, Tom DeSanto και Don Murphy στην παραγωγή του νέου επικού crossover.

Παράλληλα με αυτή την ανακοίνωση που χαροποιεί όλους τους fans του franchise, η Paramount Pictures ανακοίνωσε επίσης ότι ετοιμάζει και μία animated ταινία με το όνομα Transformers One, η οποία θα παίξει στους κινηματογράφους στις 13 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, τη φωνή τους αναμένεται να δώσουν οι Chris Hemsworth και Scarlett Johansson.

Το Transformers: Rise of the Beasts κυκλοφόρησε πέρυσι και έβγαλε περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια στο box office, ενώ το 2021 είδαμε και το Snake Eyes από το σύμπαν του G.I. Joe, το οποίο βέβαια πάτωσε σε έσοδα με 40 εκατομμύρια δολάρια.