Έχουμε νέα για το Smile 2!

Ετοιμάζεται η συνέχεια του επιτυχημένου horror της Paramount Pictures
13 Απριλίου 2024 12:45
Έχουμε νέα για το Smile 2!

Το Smile είχε χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα promo horror ταινίας που είδαμε το 2022, με την Paramount να βάζει ανθρώπους να “γελούν” σε διάφορες τοποθεσίες και live μεταδόσεις. Η ταινία κυκλοφόρησε λίγο μετά, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία στο box office, αφού ξεπέρασε τα 217 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Το Smile είχε γίνει αρκετά viral εκείνη την περίοδο και η Paramount Pictures δεν άργησε να δώσει το πράσινο φως για τη συνέχεια. Μία συνέχεια που μέχρι και σήμερα δεν είχαν αποκαλυφθεί πολλά. Ωστόσο, η εταιρία παραγωγής, πήρε τη σκυτάλη μέσα από το CinemaCon 2024 και έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως είναι μία σύντομη περίληψη ταινίας και ένα trailer.

Η Paramount έδειξε ένα μικρό teaser του Smile 2 στο CinemaCon 2024, το οποίο επικεντρωνόταν σε ένα νέο χαρακτήρα που την υποδύεται η Naomi Scott, η οποία φαίνεται πως είναι μία μουσικός και πασίγνωστη στο κοινό, αν και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας η ζωή της δεν είναι και τόσο γκλάμουρ. Το trailer την έδειχνε να τραγουδάει όταν ξαφνικά παθαίνει ένα μικρό σοκ όταν ένας άντρας εισβάλλει στο καμαρίνι της και της χαμογελά ανατριχιαστικά.

Έτσι, όλοι λένε ότι το Smile 2 θα έχει νέους χαρακτήρες και θα επικεντρωθεί σε μία τραγουδίστρια που της συμβαίνουν διάφορα παράξενα πράγματα. Στο Smile 2 θα παίξουν και οι Kyle Gallner (Smile), Rosemarie DeWitt (“The Staircase”), Lukas Gage (“The White Lotus”), Dylan Gelula (Dream Scenario), Raúl Castillo (Army of the Dead) και Miles Gutierrez-Riley (The Wilds).

Το Smile 2 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 18 Οκτωβρίου.