Η πιο viral ταινία τρόμου του 2022 έρχεται στο Netflix!

Χαμογέλα...από τον Μάρτιο!
25 Φεβρουαρίου 2024 10:45
Η πιο viral ταινία τρόμου του 2022 έρχεται στο Netflix!

Η πιο viral ταινία τρόμου θα παίζει από αυτόν τον Μάρτιο στο Netflix! Είστε έτοιμοι για τα πιο παράξενα χαμόγελα που έχετε δει τελευταία σε ταινία; Ναι, καλά καταλάβατε, το Smile της Paramount Pictures, για το οποίο μιλούσε όλο το ίντερνετ πριν από δύο χρόνια, θα παίζει από αυτόν τον Μάρτιο στο Netflix. 

Το Smile είχε ένα από τα καλύτερα promo ταινίας που είχαμε δει το 2022, ενώ κατάφερε με ένα σχετικά μικρό budget να ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια στο box office και να περάσει άλλες πιο μεγάλες ταινίες τρόμου σε έσοδα. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του Smile είχε αναλάβει ο Parker Finn. 

Έτσι, μέσα από την κατηγορία “New & Hot”, στην οποία ανακοινώνεται μερικό από το μελλοντικό περιεχόμενο που θα έρθει στο Netflix, έγινε γνωστό ότι το Smile θα καταφθάσει στις 22 Μαρτίου. 

Η σύνοψη του Smile αναφέρει τα εξής: 

Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα. 

Στο Smile εμφανίστηκαν οι Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Robin Weigert, Caitlin Stasey, Kal Penn, Rob Morgan, Gillian Zinser, Judy Reyes, Jack Sochet, Nick Arapoglou, Perry Strong, Matthew Lamb και άλλοι. 

Μεγάλη επιτυχία για το “Smile” της Paramount με $36,5 εκ. στο Box Office

Παρά τις μέτριες κριτικές που είχε λάβει, ο κόσμος πήγε σινεμά για να παρακολουθήσει αυτή την viral ταινία, αφού κατάφερε να ξεπεράσει σε έσοδα μέχρι και το Halloween Ends που έπαιζε εκείνη την περίοδο, καταφέρνοντας έσοδα που ξεπέρασαν τα 217 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.  

Το Smile θα παίζει στο Netflix από τις 22 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer της ταινίας που μετράει 38 εκατομμύρια προβολές μέσα από τον player που ακολουθεί.