Μάθαμε πότε θα παίξει στους κινηματογράφους το Smile 2!

Θα το δείτε του χρόνου στις αίθουσες
23 Σεπτεμβρίου 2023 14:13
Μάθαμε πότε θα παίξει στους κινηματογράφους το Smile 2!

Τον Απρίλιο είχαμε μάθει από την Paramount Pictures, ότι το Smile θα αποκτήσει και sequel μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η ταινία. Η συνέχεια ήταν άλλωστε αναμενόμενη μετά το φινάλε που άφησε να εννοηθεί ότι η κατάρα αυτή θα επιστρέψει. Τώρα, η εταιρία παραγωγής επέστρεψε με μία νέα ευχάριστη είδηση.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Paramount Pictures αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας του Smile 2 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται. Φαίνεται ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ, καθώς το sequel θα παίξει στις 18 Οκτωβρίου του 2024.

Δυστυχώς, όμως, δεν δημοσίευσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 2η ταινία, όπως αν θα δούμε μόνο νέα πρόσωπα ή εάν θα εμφανιστούν και ηθοποιοί από την 1η ταινία. Επιπροσθέτως, δεν έγινε γνωστό ούτε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Για την ιστορία, η παραγωγή του Smile κόστισε $17 εκατομμύρια δολάρια και συγκριτικά με το budget του έβγαλε τουλάχιστον δεκαπλάσια τα έξοδά του, με την τελική συγκομιδή στο box office να ξεπερνά τα $217.4 εκατομμύρια.

Η σύνοψη του Smile:

Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα.

Στο Smile πρωταγωνιστούσαν οι Sosie Bacon, Kyle Gallner, Jessie T. Usher, Kal Pennn, Rob Morgan, Robin Weigert και Caitlin Stasey.

Το Smile 2 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 18 Οκτωβρίου 2024.