Smile 2: Έρχεται η συνέχεια της ταινίας με τα πιο τρομακτικά χαμόγελα

Χαμογελάστε...ξανά και πιο πλατιά!
28 Απριλίου 2023 10:58
Smile 2: Έρχεται η συνέχεια της ταινίας με τα πιο τρομακτικά χαμόγελα

Στο πλαίσιο της CinemaCon 2023, η Paramount Pictures ανακοίνωσε και επίσημα πως έρχεται το sequel της ταινίας "Smile" που μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στο box office, η συνέχεια του ήταν αναμενόμενη. 

Το φινάλε της άλλωστε άφησε να εννοηθεί ότι η κατάρα της οντότητας βρίσκει έναν νέο "ξενιστή" για να συνεχίσει το αιματηρό της σερί. Η παραγωγή του Smile κόστισε $17 εκατομμύρια δολάρια και συγκριτικά με το budget του έβγαλε τουλάχιστον δεκαπλάσια τα έξοδά του, με την τελική συγκομιδή στο box office να ξεπερνά τα $217.4 εκατομμύρια

Στο επίκεντρο της ιστορίας ήταν η Dr Rose Cotter της Sosie Bacon, η οποία αρχίζει να βλέπει διάφορα εντελώς αλλόκοτα και τρομακτικά γεγονότα να συμβαίνουν γύρω της, αφότου έγινε μάρτυρας ενός περιστατικού με έναν ασθενή της που την τραυμάτισε ψυχολογικά. 

Ωστόσο δεν ανακοινώθηκε κάτι πέρα από το γεγονός ότι το sequel βρίσκεται στα σκαριά. Την πρώτη ταινία σκηνοθέτησε και υπέγραψε σεναριακά ο Parker Finn βασισμένος στο short film "Laura Hasn't Slept" και δεν μάθαμε εάν θα επιστρέψει για να αναλάβει το Smile 2 πίσω από τις κάμερες. 

Στην πρώτη ταινία έπαιζαν οι εξής ηθοποιοί: Sosie Bacon, Kyle Gallner, Jessie T. Usher, Kal Pennn, Rob Morgan, Robin Weigert και Caitlin Stasey. 

Η σύνοψη του "Smile":

Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα.

Προς το παρόν το Smile 2 δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.