ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται νέο Scary Movie!

Ναι και κάτι που δεν περιμέναμε
11 Απριλίου 2024 23:05
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται νέο Scary Movie!

Όχι, δεν διαβάζετε κάποιο άρθρο από το 2000! Η Paramount Pictures μόλις ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ήδη μια ολοκαίνουργια ταινία από το σύμπαν του Scary Movie. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι η πρώτη ταινία του franchise κυκλοφόρησε πριν από 24 χρόνια και ήταν μία slasher horror παρωδία από τον σκηνοθέτη Keenen Ivory Wayans.

Η Paramount Pictures ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την Miramax για το νέο Scary Movie και θα πάει σε νέα νερά το franchise, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το φθινόπωρο και κατά πάσα πιθανότητα να καταφθάνει το 2025.

Ο παραγωγός του Fast & Furious, Neal H. Moritz, θα βρίσκεται πίσω από την παραγωγή του νέου Scary Movie, αν και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιες ταινίες θα εστιάσει.

Ο Jonathan Glickman της Miramax δήλωσε τα εξής για το νέο Scary Movie:

Το Scary Movie αγαπήθηκε και από την τελευταία φορά που το είδαμε το 2013, το είδος του horror εξελίχθηκε και ανέβηκε πολύ ψηλά, καθιστώντας τα ένα από τα μεγαλύτερα χαρτιά του box office, με εταιρίες δυναμικές όπως είναι η Blumhouse που κυριαρχεί στον τρόμο. Το νέο Scary Movie έρχεται επίσης λίγα χρόνια αφότου είδαμε και το Scream του 2022, το οποίο έδωσε νέα ζωή στο franchise. Με άλλα λόγια, υπάρχει άφθονο νέο υλικό για το Scary Movie…

Το πρώτο Scary Movie, το οποίο θεωρείται και το καλύτερο της σειράς από πολλούς, διακωμωδούσε διάφορες slasher ταινίες της εποχής, όπως ήταν το Scream και το Ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι. Το Scary Movie διακωμωδεί και άλλες άσχετες με τον τρόμο ταινίες, όπως είναι το The Matrix, ενώ το 2ο μέρος και την ταινία Οι Άγγελοι του Τσάρλι. Τεράστια επιτυχία είχε γνωρίσει και το Scary Movie 2, ενώ μέχρι στιγμής, το franchise μετράει τα Scary Movie 3, 4 και 5, το οποίο Scary Movie 5 κυκλοφόρησε το 2013.