Έρχεται νέα prequel Star Trek ταινία - Τί γίνεται όμως με το Star Trek 4;

Δια χειρός του Toby Haynes που ανέλαβε ένα από τα καλύτερα επεισόδια του “Star Wars: Andor“
11 Ιανουαρίου 2024 23:59
Έρχεται νέα prequel Star Trek ταινία - Τί γίνεται όμως με το Star Trek 4;

H Paramount δεν σταματάει να έχει φιλόδοξα σχέδια για το κινηματογραφικό κομμάτι του σύμπαντος του Star Trek παρόλο που την τελευταία τετραετία έχει περάσει από πολλά κύματα. Θα θυμάστε τον χαμό που είχε γίνει με την R-rated Star Trek ταινία που θα έγραφε ο Κουέντιν Ταραντίνο αλλά ναυάγησε, όπως και οι προσπάθειες να γίνει το Star Trek 4, με το cast και τους χαρακτήρες της J.J. Abrams τριλογίας. 

Ωστόσο, πλέον επίσημα έρχεται μια ολοκαίνουργια ταινία στο σύμπαν του Star Trek, η οποία μάλιστα θα σκηνοθετηθεί από τον έμπειρο στο sci-fi genre σκηνοθέτη Toby Haynes και θα είναι η πρώτη που θα βγει μετά το "Star Trek: Beyond" του 2016. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτησε πρόσφατα ένα από τα καλύτερα επεισόδια της σειρας Star Wars: Andor και συγκεκριμένα το "No Way Out" με την περίφημη απόδραση από την φυλακή. 

Στο ενεργητικό του όμως έχει σκηνοθετήσει και το επεισόδιο "U.S.S. Callister" του Black Mirror, το οποίο είναι μια μαύρη παρωδία του Star Trek, καθώς και πολλά επεισόδια των Sherlock και Doctor Who του BBC. 

Το ρεπορτάζ του Deadline αποκαλύπτει με δικές του πληροφορίες ότι η εν λόγω νέα Star Trek ταινία θα είναι prequel της reboot ταινίας του 2009 σε σκηνοθεσία J.J. Abrams και θα λαμβάνει χώρα πολλές δεκαετίες πριν από αυτή

Ωστόσο, τι γίνεται με το ταλαιπωρημένο project που λέγεται Star Trek 4; Αυτό σύμφωνα πάλι με τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται "ακόμη στα σκαριά", χωρίς ωστόσο να δίνονται περαιτέρω πληροφορίες.

Yποτίθεται ότι θα είναι η συνέχεια του πληρώματος του Enterprise με τους Cpt James Kirk του Chris Pine, τον Spock του Zachary Quinto, τον McCoy του Karl Urban, την Lt. Uhura της Zoe Saldana, τον "Scotty" του Simon Pegg και τον Hikaru Sulu του John Cho.