Στο trailer του Ron’s Gone Wrong ο Zach Galifianakis παίζει ένα γλυκύτατο αλλά προβληματικό ρομπότ

Και δε θα σας θυμίσει τυχαία τον Baymax του Big Hero Six
10 Ιουνίου 2021 08:28
Στο trailer του Ron’s Gone Wrong ο Zach Galifianakis παίζει ένα γλυκύτατο αλλά προβληματικό ρομπότ

Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του “Ron’s Gone Wrong” της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων της Locksmith Animation, την οποία υπογράφουν αρκετοί βετεράνοι της Pixar. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε μιας και το στούντιο πλέον ανήκει στην Disney, ενώ θα σας θυμίσει κιόλας το "Big Hero Six".

Σε αυτήν ο Jack Dylan Grazer δανείζει τη φωνή του στον Barney, ένα κοινωνικά αδέξιο αγόρι γυμνασίου, το οποίο ζει σε έναν κόσμο που όλοι του οι φίλοι και γνωστοί έχουν από ένα «Best Friend out of the Box”. Καταλήγει αν και τελευταίος να αποκτήσει τον δικό του ρομποτικό φίλο που αποτελεί μια τάση στα παιδιά της ηλικίας του. Τον ονομάζει Ron - δανείζει τη φωνή του ο ανεπανάληπτος Zach Galifianakis- και επειδή αντιλαμβάνεται πως είναι ελαττωματικός, προσπαθεί να τον κάνει όσο πιο ανθρώπινο γίνεται. 

Στο cast που δανείζουν τις φωνές τους συναντάμε επίσης την βραβευμένη με Όσκαρ, Olivia Colman, που την απολαύσαμε και στο αριστουργηματικό “Mitchells vs The Machines” του Netflix.

 O Ed Helms (Hangover, The Office), Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom), Rob Delaney (Catastrophe), και Kylie Cantrall (Gabby Duran and the Unsuittables). Τον Dylan Grazer θα τον απολαύσουμε να δανείζει τη φωνή στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Luca της Pixar.

Σκηνοθέτες της ταινίας είναι η Sarah Smith, συνιδρυτής της Locksmith, ο βετεράνος της Pixar, Jean Phillippe Vine, ο οποίος αποτέλεσε story artist στα Cars 3 και The Good Dinosaur και ο Octavio Rodriguez, που ήταν story artist στα Coco και Incredibles 2.

Το Ron’s Gone Wrong θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2021.